NADAM SE DA JE DEJAN DOBRO, BILO JE STRAŠNO ZA VIDETI! Misica oštro o slomu Dragojevića, pa oplela po njemu: Dobro je DRESIRAN!
Foto: Printscreen/PINK, Printscreen/Red TV

ISKRENO

NADAM SE DA JE DEJAN DOBRO, BILO JE STRAŠNO ZA VIDETI! Misica oštro o slomu Dragojevića, pa oplela po njemu: Dobro je DRESIRAN!

Rijaliti -

Jovana Ljubisavljević, bivša zadrugarka, komentarisala je ponašanje Dejana Dragojevića i njegov odnos sa Dalilom Dragojević.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen RED tv

Nadam se da je Dejan dobro! Pratila sam na strimu, ono je strašno za videti. Hvala Bogu da su svi dobro i da nema većih posledica. Žurka je posle bila odlična, najbitnije da je on dobro - priča Jovana u emisiji "Pitam za druga".

Dejan Dragojević
foto: Tamara Trajković, Printscreen/Pink

Ovom prilikom otkrila je da li krivi Dalilu za skandal sa dočeka srpske Nove godine.

Videla sam da ga je napala za pivo i da je prošlo bez većih posledica, kasnije je Car čuo za sve unosio joj se u lice i Dejan to nije mogao da istrpi. Ona je bila okidač. Tu ima milion i jedna stvar koju možemo analizirati. Nisam ni na čijoj strani, gledam objektivno. Dobro je što nije skočio na Cara, sve se dobro završilo čini mi se - zaključila je misica.

Ovom prilikom prokomentarisala je odnos Dalile i Dejana Dragojevića generalno:

To je potpuno nezdrav odnos, svi smo bili na Dejanovoj strani dok nije prešao preko svega. On se ponaša kao da je sve u redu, a ona hvata krivinu i radi sve što želi. Ovo je presedan koji smo videli da se devojka tako ponaša i tretira ga kao psa. Dobro je dresiran i sluša komande. Eto i vi ste maltretirani ipak. Da te neko toliko ponizi i uništi, a ti kao gluh i nem da preko noći oprostiš, nezamislivo. Stvarno bolesno - priča Ljubisavljevićeva.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen RED tv

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:09

U OVOM LUKSUZU UŽIVAJU STEFAN I MISICA: Karić je u vili sa bazenom pravio LUDE žurke, a sad planira da se skroz preseli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track