BRAT MARKA OSMAKČIĆA O SVIM SKANDALIMA: Marko voli da švrlja, kad uđe neka nova oduvaće Viki, otac i ja smo rekli da je se KLONI!
Foto: Printscreen

OTVORIO DUŠU

BRAT MARKA OSMAKČIĆA O SVIM SKANDALIMA: Marko voli da švrlja, kad uđe neka nova oduvaće Viki, otac i ja smo rekli da je se KLONI!

Rijaliti -

Mario Osmakčić, brat Marka Osmakčića, rešio je da prokomentariše njegov odnos sa Viktorijom Mitrović Viki.

On je bio voljan da prokomentariše incident, kao i da li misli da će se ovo dvoje zadrugara pomiriti, prenosi Pink.

Kako komentarišeš skandal Viktorije, tj. to što je nasrnula na Marijanu, zbog toga što je Marko gledao u Marijanu celu noc?

- Pa nije Viktorija trebalo da krene na Marijanu. Ako su Marijana razmanjivale poglede, tu je više Marko kriv, ona je sa Markom u vezi, a ne sa Marijanom. Trebala je onda da krene na njega. Viki je pogrešila, postupila je krivo - rekao je Mario.

Mario Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

Viktorija je rekla da neće oprostiti Marku?

- Ona je to rekla u afektu, a situacija je bila sveža. Kad sam ja ulazio sa ocem i devojkom, govorili smo mu da se kloni Viki, tako da je pogazio sve naše reči. Taj zatvoreni prostor dosta utiče na njih - naveo je Mario.

Da li misliš da će se Viki i Marko na kraju ipak pomiriti ili će ostati zajedno?

- Marku je taj intimni odnos, tj. se*s, važan. Pretpostavljam da je sa Viki ušao u odnos samo zbog se**a, ali se kroz vreme videlo da tu možda ima neka ljubav. Pretpostavljam da je voli, ali je pitanje koliko je voli i koliko je spreman da ide zbog nje. Mislim da kad budu izašli, da će to biti drugačije i u roku od dva tri dana, neće ni znati ko je Viki. Jako brzo će je zaboraviti, jer voli da šara - rekao je Mario.

Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović
foto: Printscreen

Kada je reč o njihovom pomirenju nakon svih skandala, Markov brat se osvrnuo i na to.

- Pretpostavio sam da će se to desiti. Oni se svađaju, pa se pomire, budalaština. Ako uđe neka nova devojka, koja se bude Marku više svidela nego Viktorija, on će tu da promeni, a sve dok se ne desi, biće sa Viki. Pre ili kasnije će se pomiriti. Više se i ne nerviram, a ranije sam pi**eo. Otac i ja smo mu rekli da je se kloni - zaključio je Osmakčić.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

02:54

ŠAVIJA DALA SVOJ SUD O RIJALITI PARU IVANU I KSENIJI: Mislim da se vole! Astrolog se složio da ništa među njima NIJE ISCENIRANO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track