DEJAN GUBI STRPLJENJE Dragojević rekao sve o ultimatumu koji je postavio Aleks, pa Dalili i Caru odgovorio na prozivke NASTAO HAOS
Foto: Printscreen

karambol

DEJAN GUBI STRPLJENJE Dragojević rekao sve o ultimatumu koji je postavio Aleks, pa Dalili i Caru odgovorio na prozivke NASTAO HAOS

Rijaliti -

Dejan Dragojević je za crnim stolom progovorio o ultimatumima koje je postavio Aleksandri Nikolić, pa Dalili i Caru odgovorio na prozivke.

- Ne znam odakle da počnem, što se tiče Mensura, ja znam šta su namere određenih ljudi, ne mogu da me gledaju. Kada je bila rasprava, ja nisam hteo da ih komentarišem. Objašnjavao sam Aleks da ako je se sredila, treba da bude neko normalno izlaganje. Đžabe posle bilo šta ako se čuje bip, ja njoj nisma zabranio da ona ulazi u raspravu. U nezgodnoj sam situaciji, ako ne branim onda nemam emocije, gomila bla bla. A ako branim onda ću biti onaj go*nar sa početka. Juče sam iz paba izašao jer nisam mogao da slušam neke stvari, hteli su da posvađaju meni, Sandru i Marka... Ja već gubim strpljenje... - pričao je Dejan.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

- Vi nedozvoljavate da mi kažemo svoje mišljenje, to je problem - ubacio se Mihić.

- NIje okej ako ona tako sređena ulazi u raspravu, ja na bip ne želim da pričam. Ja volim kada se ona raspravlja, ali mora da zna kada to radi. Ovo što se tiče Filipa i Dalile, ja se tu ne obazirem jer to loše utiče na mene... Ja uvek imam kontra odgovor za sve, ali će onda ići po mojim leđima, zato sam i njoj rekao. Ja ću od sledeće nedelje da komentarišem sve ili ću da ćutim na sve... Pogubim se, svaki put odbranim svakog u svakoj situaciji... - rekao je Dejan.

- Ispada da Dejan želi da bude žrtva... - ubacila se Matora.

- Posle Mensurovog izlaganja, ustaje Car koji komentariše kontra od mene, to je uvek tako. Oni imaju problem da li se ja napadam ili ne... - pričao je Dejan.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track