PROVALJENA ATRAKTIVNA CRNOGORKA: Svako jutro u Zadruzi radi istu stvar, ima svoj RITUAL od kog ne ODSTUPA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

TO JOJ JE BROJ JEDAN

PROVALJENA ATRAKTIVNA CRNOGORKA: Svako jutro u Zadruzi radi istu stvar, ima svoj RITUAL od kog ne ODSTUPA! (VIDEO)

Rijaliti -

Frizerka Anđela Đuričić otkako je ušla u Zadrugu privlači pažnju svih atraktivnim izgledom.

Poznata je po tome da se veoma neguje i brine o sebi, a svakog jutra ponavlja istu radnju, a to je šminkanje - primetili su mnogi. Čim otvori oči, prvo ode do ogledala da se našminka, pa onda nastavlja svoje dnevne obaveze.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen

Mnogi joj zavide jer je istrajna kada je sopstvena nega u pitanju, te je Anđela još jednom pokazala da je dosledna svojim rečima i da joj je na prvom mestu, sopstvena lepota.

Dok joj se jedni dive zbog ovoga, drugima nije jasno kako uspeva da bude ovako istrajna svako jutro ponavlja istu radnju.

Podsetimo, Crnogorka Anđela Đuričić privukla je veliku pažnju svojim učešćem u "Zadruzi 5", gde važi za jednu od najatraktivnijih zadrugarki, ali se o njoj zapravo malo zna.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen

O svom privatnom životu uglavnom izbegava da priča pred kamerama, te mnogi ne znaju da je pre nekoliko godina doživela porodičnu tragediju kada joj je brat poginuo u saobraćajnoj nesreći. Anđela je po zanimanju frizerka, a njen Instagram profil prepun je provokativnih fotografija.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:30

ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA PRVI PUT U JAVNOSTI SA DEČKOM: Anđela Jovanović zablistala u CRVENOM, ruku pod ruku sa sportistom (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja