DALILA SE OBRATILA PRODUKCIJI NAKON KAZNE OD 1.000.000 DINARA: Dragojevićka prekinula emisiju i uputila im OVE REČI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

TRAŽI OPROŠTAJ

DALILA SE OBRATILA PRODUKCIJI NAKON KAZNE OD 1.000.000 DINARA: Dragojevićka prekinula emisiju i uputila im OVE REČI! (VIDEO)

Rijaliti -

Dalila Dragojević kažnjena je sa čak milion dinara zbog iznošenja neistina o produkciji i vređanja ljudi koji rade na projektu "Zadruge", a nakon bega iz rijalitija, i vraćanja posle višesatnog razgovora, Dalila je odlučila da se javno pokaje zbog svog ponašanja.

Ona je sinoć u toku emisije "Pretres nedelje" ustala i uputila javno izvinjenje čelnicima Pink televizije.

- Ja bih samo da iskoristim priliku i da uputim izvinjenje produkciji u svoje ime od juče ujutru i ja se nadam da će me razumeti. Sama sam u datim momentima prsla skroz i takve stvari se više neće ponoviti - bila je posramljena ona zbog svega.

Podsetimo, Dalila i Filip Car su zbog frizera pokušali da pobegnu sa imanja, što Veliki šef nikada nije tolerisao.

Ovo je još jedan dokaz da Veliki šef prati sve što zadrugari rade i govore i da nema gledanja kroz prste za kršenje pravila tokom njihovog boravka u Beloj kući, piše Pink.rs.

S obzirom na to da je praksa pokazala da učesnici koji dobiju kaznu ne dobiju diskvalifikaciju, očekuje se da će Dalila i Car ponovo biti na imanju u Šimanovcima.

Filip Car, Dejan Dragojević, Dalila Dragojević
foto: Shutterstock, Printscreen/Zadruga, Damir Dervišagić

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track