UVREDE KOJE NI LEPI MIĆA NE IZGOVARA! Miljana i Car izgovarali psovke koje ni pas s maslom ne bi POJEO! EMISIJA PREKINUTA
Foto: Printscreen

strašan lom

UVREDE KOJE NI LEPI MIĆA NE IZGOVARA! Miljana i Car izgovarali psovke koje ni pas s maslom ne bi POJEO! EMISIJA PREKINUTA

Rijaliti -

Miljana Kulić je napravila haos kada je čula da Filip Car ne želi da izađe iz izolacije, već želi da je provocira sa Bebicom. Započeli su brutalni sukob pa jedno drugom izneli niz surovih uvreda.

- Nećeš spavati u izolaciji, imaš ti dovoljno svojih problema - vikala je Miljana. - Bebica i ja zajedno dolazimo - smejao se Car.

- Je*aću ti mater budeš li došao, us*aću ti se u život, je l' si čuo? - urlala je Miljana. - Da li si završila? Samo da kažem nešto. To što spominješ moje odnose iz prošlosti, to nabijem na ku*ac, pod dva, ne spominji mi majku jer ćeš cviliti na kapiji - započeo je Filip.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

- Je*em ti mamu - prekinula je Kulićeva.

- Ne diraj mi sestru - nastavio je. - Je*em ti i sestru i mamu i sve redom! Sve loše što radiš vraća se tvojoj sestri! Diskvalifikovaću te mamu ti je*em! - urlala je.

- Ne možeš da me izazoveš da ti vratim uvrede, možeš samo da mi pop*ušiš ku*ac - uzvratio je Car.

- Ma je*aću ti ja mater. I ti si moje roditelje nisi spominjao pa nikom ništa. Ima da te vređam 24 sata, neću ti dati da spavaš - nastavljala se Kulićeva.

- A nećeš spavati! Uvredila si mi majku i sestru bez potrebe - prekinuo je Filip.

- Trebala je mama da te abortira, a ne da te rodi takvog bizona da vređa žene - vikala je.

Filip Car
foto: Printscreen

- Moja majka je strogi protivnik što sam ja učesnik rijalitija, plače svaki dan, a tvoja te forsira - govorio je Car.

- Neka crkne od plakanja - viknula je Kulićeva. - A neka tvoja živi... Tvoja metastazirala od tebe - uzvratio je Filip.

- Znaš koja je najgora kletva za tebe, Zola nikada neće biti sa tobom. A za ove reči na Uskrs, malo ćeš da platiš - rekao je Car. - Ma je*em i tebe i njega - uzvratila je Miljana.

- Da li si svestan da želi da bude sama sa Zolom kako bi imali odnose - dobacio je zadrugar.

- Ma ja jesam svestan, krava i treba da se je*e - vikao je Filip.

kurir.rs

Bonus video:

00:13

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track