LAKŠE JOJ JE DA ŠIRI NOGE, NEGO DA RADI U PEKARI ILI CVEĆARI! Pevačica udarila na Dušicu Grabović usred afere ELITNA PROSTITUCIJA
Foto: Printscreen/Instagram

au!

LAKŠE JOJ JE DA ŠIRI NOGE, NEGO DA RADI U PEKARI ILI CVEĆARI! Pevačica udarila na Dušicu Grabović usred afere ELITNA PROSTITUCIJA

Rijaliti -

Saška Karan, pevačica i bivša rijaliti učesnica, prokomentarisala je navode da se pojedine javne ličnosti bave najstarijim zanatom.

Saška je otkrila da nije bila svedok prostitucije među pevačima od kako se bavi estradnim poslom, ali je ovom prilikom prokomentarisala Dušicu Grabović koja je u žiži javnosti zbog afere prostitucija, u kojoj se optužuje da je jedna od glavnih u lancu podvođenja devojaka.

Dušica Grabović
foto: Printscreen/Instagram

"Eto, priča se i za tu Dušicu. E sad, ne ulazim u to jel se bavi prostitucijom ili ne. Ako joj je lakše da širi noge i tako zaradi pare, njena roba, njen dućan što kaže narod. To je sigurno lakše nego da se radi u pekari ili cvećari", rekla je Saška.

Inače, Dušica Grabović povodom afere u koju je upletena tvrdi da za takve priče ne postoji nijedan dokaz, osim kataloga sa njenim fotografijama za koji kaže da je nastao samo i isključivo u privatne svrhe.

- Ove godine sam proglašena za madam, znači napredovala sam i nisam više prostitutka kako su me optuživali pre dve godine. Katalog o kojem pričaju je moj, to su fotografije na kojima poziram u raznim fazama svog života, kada sam bila deblja i mršavija. Istina je da sam na njima polugola jer, hvala bogu, imam šta da pokažem. I druge bi se slikale tako da imaju šta da pokažu - ispričala je Dušica.

Dušica Grabović
foto: Printscreen/Pink TV

Inače, Dušica i Saška Karan su još u rijalitiju 2016. godine imale sukob.

"Sram te bilo. Danas si mi rekla da je sramota što imam 35 godina i još uvek nemam decu, da to znači da ja ne vredim. Takođe, rekla si mi da sam prostitutka", kazala je Dušica, a onda je Saška to potvrdila:

"Ja sam se samo branila. Ti si prva meni rekla da bi se obesila da si na mom mestu. Ti si ta koja treba da se obesi, jer si se je.ala u oba rijalitija. Pogrešila sam, nisi prostitutka. One su poštenije od tebe, bar znamo čime se bave", bila je oštra Saška.

Saška Karan
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B/Alo.me

Bonus video:

10:16

DARKO LAZIĆ ME POZVAO PRED HAPŠENJE! Dušica Grabović otkrila detalje kobne noći: EVO KAKO SE PEVAČ PONAŠAO TOKOM SLAVLJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track