NE BIH DAO MIMI DA SE PRIBLIŽI MOJOJ DECI Gruja ocrnio ljubavnicu, više neće da čuje za nju: Pokazala je pravo lice! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

PAO RASKID

NE BIH DAO MIMI DA SE PRIBLIŽI MOJOJ DECI Gruja ocrnio ljubavnicu, više neće da čuje za nju: Pokazala je pravo lice! (VIDEO)

Rijaliti -

Nikola Grujić Gruja nakon žučnih rasprava sa Sanjom Grujić i svojom bivšom devojkom konačno je otkrio pravi razlog prekida odnosa sa Milanom Mimom Šarac.

On je istakao da Mimi nije mesto pored njegove dece.

- Ja smatram da sam ravnodušan prema svojoj bivšoj ženi, ali video sam je posle osam meseci. Ona je bila na lekovima. Ne razumem zašto mi ne date da govorim - vikao je Gruja.

- Ma da sam na najtežim drogama znao bih da li imam emocije prema svojoj ženi - dobacio je Ša.

Nikola Grujić Gruja
foto: Printscreen/Zadruga

- Da sam bio pri sebi, možda bih se i ja zaplakao - rekao je pevač.

- Evo pitam te kao brat, da li osećaš nešto prema njoj? - pitao je reper.

- Ne želim da više govorim ružno o njoj, ne želim da bilo kako nju komentarišem... Nisam hteo da pi*am po onome što smo imali, a sada neka uživa u sreći koju je odabrala. Smatram da ti ljudi koji su govorili da nemamo perspektivu, da su bili u pravu. Neko ko treba da se približi mojoj deci, ne može da se ponaša kao ona. Shvatio sam da baš zbog toga mi nikada ne možemo da budemo zajedno. Loše je što je čekala poslednju granicu, da ja izgubim sve, pa onda pokazala svoje pravo lice. Sve dok je bilo šanse da ja mogu da se pomirim sa ženom, ona me je držala pored sebe. Onog trenutka kada sam video svoju ženu, ona je okrenula priču, a znala je da više nemam nikoga - govorio je Gruja.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:42

TEODORA DŽEHVEROVIĆ NIKAD PROVOKATIVNIJA! Slikala se GOLA kako hrani životnjie, a onda ODBRUSILA HEJTERIMA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja