VIKI I OSMAKČIĆ PONOVO SVE ZGROZILI! Imali s*ks dok je Mima pored njih radila OVO, nema dalje: Odvratni su, kao ŽIVOTINJE
Foto: Printscreen

UŽAS!

VIKI I OSMAKČIĆ PONOVO SVE ZGROZILI! Imali s*ks dok je Mima pored njih radila OVO, nema dalje: Odvratni su, kao ŽIVOTINJE

Rijaliti -

Viktorija Viki Mitrović i Marko Osmakčić nedavno su zgorzili javnost kada su imali s*ksualni odnos usred bela dana pred punom sobom ukućana, dok im je Era Ojdanić pevao iznad kreveta.

Era Ojdanić, Marko Osmakčić
foto: Printskrin/Pink

I nakon toga više puta su šokirali sve svojim postupcima, a ovaj put su još jednom otišli korak dalje. Naime, njihova potreba za intimom prešla je granice svakog ukusa.

Naime, Viki i Marko su imali se*s pored Mime koja se u izolaciji spremala za emisiju. Par je odavno zaboravio na kamere, ali i na cimere, pa su imali vrelu akciju kao da su potpuno sami.

Viki Mitrović
foto: Printscreen

"Bože, zar je ovo moguće? Pa ona je blam za ženski rod i ona se zove majkom jednog deteta", "Sram je bilo, i ona majka?", "Odvratni su, kao životinje bez stida i srama", "Ovo majka?! Koliko nas je žalilo na početku ovu gaduru? Koliko nas je plakalo zbog njene nevine djevojčice koja je jecala i koja će upravo zbog ovog imat doživotne traume.. Fuj! Ovo je dno dna!" - bili su samo neki od komentara koji su osudili pre svega Viki, a onda i Marka.

kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:15

Anastasija se spremila za rođendan malog Željka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja