RASKRINKANA ZADRUGARKA! DIJI OVO NIJE PRVI RIJALITI: Bila u sezoni sa Miljanom i Gastozom, Đukić joj PIPAO GRUDI, ne liči na sebe!
Foto: Damir Dervišagić

2015. GODINE SE POJAVILA NA TV

RASKRINKANA ZADRUGARKA! DIJI OVO NIJE PRVI RIJALITI: Bila u sezoni sa Miljanom i Gastozom, Đukić joj PIPAO GRUDI, ne liči na sebe!

Rijaliti -

Učesnica rijalitija Dija Kostić (Dajmond Kosti) iznenadila je sve kada se pojavila u "Zadruzi 5".

Dija je ušla kao opasna plavuša već je uplovila u romansu sa Saletom Luksom, a otkrivamo da ovo nije prvi put da učestvuje u rijaliti programima. Naime, Dija je bila u rijalitiju "Hotel Maldivi" 2015. godine i tada je izgledala potpuno drugačije, nije bila plavuša i još nije potpuno uradila lice kod plastičara.

Inače, u to vreme je imala je "fotošuting" sa bivšim zadrugarom Filipom Đukićem i tom prilikom on joj je dodirivao grudi. Tada se Kostićeva predstavila kao fotomodel, a sa njom su u rijalitiju bili i Gastoz, Miljana Kulić, Ružica Veljković, Zmaj od Šipova i mnogi drugi poznati igrači.

Dia Kostić, Dajmond Kosti
foto: Printscreen/Zadruga

- Svi mi znamo šta podrazumeva naziv starleta. To je fin naziv za ku**e. Ja nisam ni ku**a ni sponzoruša i ja imam svoje zanimanje - rekla je učesnica rijalitija 2016. godine.

Dija Kostić
foto: Damir Dervišagić

Kada je ušla u "Zadrugu" priznala da je da nema šta nije radila.

- Iskreno, bavila sam se svim i svačim, ali pričaću o tome u Zadruzi. Ne bežim ni od čega, ne plašim se ničega, samo se Boga plašim... Trenutno sam u Srbiji zato što je volim, nisam pobegla iz Švajcarske - rekla je Kostićeva po ulasku u "Zadrugu 5".

Dija Kostić
foto: Damir Dervišagić

Viki Mitrović je priznala da se seća Dije od ranije.

- Ja se sećam, dve tri nedelje pred moj ulazak, išla sam na Cecin koncert. Tamo su bili novinari i novinarke tamo u centru. Ja se tebe sećam, ti si bila na šalteru gde su gostovali Turci i Arapi. Bila si crna, a sada si plava. Molim te nemoj onda o moralu - rekla je Viki Diji u Zadruzi.

Dia Kostić
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs

Bonus video:

00:07

Dara Bubamara u prvi plan stavila silikone

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track