UBIĆU DŽUKELU METKOM ILI NOŽEM! Ovako je Marko pretio trudnoj Viki: Moram da ANGAŽUJEM ljude da reše to, biće MILOM ILI SILOM!
Foto: Profimedia, screenshot

na SILU hteo da je natera da ABORTIRA njegovo dete

UBIĆU DŽUKELU METKOM ILI NOŽEM! Ovako je Marko pretio trudnoj Viki: Moram da ANGAŽUJEM ljude da reše to, biće MILOM ILI SILOM!

Rijaliti -

Učesnik "Zadruge" Marko Osmakčić napustio je rijaliti "Zadruga" 9. juna, zbog smrtnog slučaja - naime, produkcija rijaltiija obaveštena je da je preminuo Markov otac Franjo Osmakčić, nakon čega je zadrugar hitno izveden, gde su mu saopštene tragične vesti, posle čega mu se gubi svaki trag.

Markovo priznanje da je smrt njegovog oca izrežirana od strane njih okarakterisan je kao sraman, morbidan i skandalozan, a njegovo ponašanje u rijalitiju "Zadruga 5" nije bilo drugačije od toga.

Dan pre nego što je izašao iz "Zadruge" zbog navodno smrti oca, Marko je Zoli ispričao da će ubiti Viktoriju Mitrović, ukoliko ona ne bude abortirala njegovo dete, piše Pink.rs.

- Nema, nema, ubijem te kao kera, odem na robiju, izaći ću posle 10 ili 15 godina. Ili reši problem. Nema milom, milom više ne ide ništa. Moram da angažujem ljude da reše to. Ili Zola ti fino reši - rekao je Marko.

- Gde ćeš to tako? - pitao je Zola.

Vikorija Mitrović
foto: Printscreen/Zadruga

- Druže, nemoj da ga rodi. Bolje mi je (da je ubijem), nego ovo. K*rva neće da me sasluša. Ubiću te kao džukelu, metkom ili nožem. Jednom će k*rva da uvaži moje mišljenje. J*bo joj familiju ko je odgojio... Milom ili silom - nastavio je Osmakčić.

- Uništićeš sebi život, ja bih sebi odsekao i k*rac i glavu i sve da sebe dovedem u tu situaciju. Ti malo to shvataš... Uništićeš sam sebe - bio je šokiran Zola.

- P*čko, ne daje ti Bog, j*bo mu ja mater, za pravo da ako mi malo daš p*čke, da mi zagorčaš život. Patetiku mami koja ti se odrekla, j*bo ti ona majku i baba i baba babe. Da je Marijana trudna hajde, da je bilo koja druga trudna. Viki je dobra za j*banje i ništa više. To dete će biti klošar zbog nje. Ili propalica ili k*rvetina - govorio je Marko.

- Bilo bi, ako se ti odrekneš - dodao je Čolić.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M./Pink.rs

Bonus video:

00:39

Marko Osmakčić se bahati u Švajcarskoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track