JEDNA TUŽBA VEĆ ČEKA OSMAKČIĆA! Skandali stižu na naplatu: Sud uveliko radi svoje, taj MONSTRUM je na sve spreman
Foto: Damir Dervišagić

tužila ga Ana Spasojević

JEDNA TUŽBA VEĆ ČEKA OSMAKČIĆA! Skandali stižu na naplatu: Sud uveliko radi svoje, taj MONSTRUM je na sve spreman

Rijaliti -

Učesnik "Zadruge" Marko Osmakčić zajedno sa svojom porodicom zaprepastio je kompletnu javnost kada se saznalo i dokazalo da su lažirali smrt njegovog oca Franja, koji je trebalo u 16 u ponedeljak navodno da bude sahranjen, samo kako bi posle niza skandala i vesti o trudnoći Viktorije Mitrović otišao iz "Zadruge" i iz Srbije se sklonio u Švajcarsku.

Komentari ne prestaju - ovaj potez Osmakčića najčešće nazivaju skandaloznim, bizarnim i bolesnim, a monstrumima ih smatra i bivša učesnica rijalitija Ana Spasojević. Ona je, podsetimo, već podnela tužbu protiv Marka Osmakčića, zbog toga što je nasrnuo na nju, a kako je potvrdila, od tužbe ne odustaje.

Ana Spasojević
foto: Printscreen

- U šoku sam, šta su ljudi spremni da urade! Da lažiraju smrt Markovog oca da bi on izašao iz rijalitija, gde je isti taj Marko ušao da bude poznat, da juri ribe kada izađe iz "Zadruge" i obilazi splavove. A mesec dana pred kraj ne možeš da izdržiš pritisak devojke koja ti je trudna, već napraviš šta napraviš i lažiraš smrt oca da bi izašao odatle. Užas, u šoku sam, ne mogu da verujem na šta su ljudi, na šta su monstrumi spremni! A ovo što je mene tagovao. Polako, sud radi svoje, ništa se preko noći ne rešava - poručila je Ana Spasojević.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja