PRVA SKANDALOZNA SVAĐA U FINALU ZADRUGE 5! Mima i Gruja oči u oči, PREVARIO ŽENU sa njom, a sad joj nije ni RUKU PRUŽIO! (VIDEO)
Foto: screenshot Pink tv

šok

PRVA SKANDALOZNA SVAĐA U FINALU ZADRUGE 5! Mima i Gruja oči u oči, PREVARIO ŽENU sa njom, a sad joj nije ni RUKU PRUŽIO! (VIDEO)

Rijaliti -

Nikola Grujić Gruja izgubio je trku za nagradu od 50.000 evra i osvojio je 15. mesto.

On je došao u studio i odmah započeo svađu sa svojom ljubavnicom Milana Mima Šarac, a ona je istakla da nakon svega što je videla, odlučna je da ga više ne voli.

Njegova sestra je voditeljima poručila da nikako ne prihvataju Mimu, njegovu ljubavnicu, ali iz poštovanja prema bratu je neće vređati.

Nakon što je pušten profil Nikole Grujića, Mima i on su progoovrili o raskidu.

- Najemotivniji mi je posle poziva sa decom. Ona je trebala da se bori i trudi. Želeo sam od nje da napravim nekog sa kim mogu da upoznam porodicu, ona to nije moigla i želela. Pre nego što ozvaničili vezu obećala je da ćemo sve da prevaziđemo i izađemo zajedno, a ja sam obećap da me ništa neće poremetiti, ni posete, a ni klipovi. Ja sam održao obećanje, a ona nije. Raskidali smo 50 puta, a ona nije htela da se vrati 51. put - pričao je Gruja.

- Zar niste mogli da izađete zajendo? - pitala je voditeljka.

Zadruga 5
foto: Printscreen/Zadruga

- Kad sam pogledala neke situacije i snimke, nije mi žao što se ovako desilo. Kad su mi se oglasile emocije nisam želela da ostanem u tom odnosu. Ja sam rekla da ga volim u manjoj količini. Kad su se slegli utisci mogu da kažem da ga ne volim. Ja se taj dan nisam lepo izrazila. Kad sam obavila razgovor sa roditeljima shvatila sam šta mi je radio iza leđa. On je sve pravio od mene, sve priče, uvek je pričao najgore o meni - pričala je Mima.

- Jeste ja sam je ubacio sa Dinom i Pekijem u krevet i pitao da li hoće da se j sa Mensurom ili da li je zaljubljena u Anđela... Samo da vidim ko je tu, ima vas mnogo. Ja sam rekao da će da je poremeti njen bivši dečko ako se javi na klipu, ali i da je Zola hvata za grudi u šteku - govorio je Gruja.

- Da li sam mogla da očekujem da će neko da mi priđe? Gledala sam sve šta si radio i šta si mi pričao iza leđa - odbrusila je ona.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

02:38

Dejan i Teodora Grujić razočarani Grujinim postupkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track