I VAN ZADRUGE SVAĐE! Dalila i Car u klinču, OVO NIKO NIJE VIDEO: Odveo je iza kamera, pa osuo paljbu, a evo šta je RAZLOG!
Foto: Printscreen

ne ide im najbolje?

I VAN ZADRUGE SVAĐE! Dalila i Car u klinču, OVO NIKO NIJE VIDEO: Odveo je iza kamera, pa osuo paljbu, a evo šta je RAZLOG!

Rijaliti -

Prvih pet finalista "Zadruge" gostovali su kod Ognjena Amidžića u emisiji, i čak i tamo se videlo da Dalila nije preterano raspoložena prema Filipu Caru pa ga je nekoliko puta potkačila i generalno se slabo mogao videti osmeh na njenom licu.

Da zaista ne cvetaju u ljubavi, pokazali su i na pauzi tokom reklama kada su mislili da kamere nisu uperene u njih. Oni su stali ispred jednog kamiona, a Car je odmah krenuo "da joj drži predavanje" o ponašanju.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Naime, u toku telefonskog uključenja jedna gledateljka je kritikovala Dalilu, a ona je ušla u raspravu sa njom što se nije svidelo Filipu Caru pa joj je tokom reklama to i zamerio.

Car je bio nervozan dok je Dalila razgovarala sa gledateljkom, toliko da nije mogao da iščeka pauzupa joj je kasnije to i rekao.

- Ne možeš tako! Okreni sve na zezanje, šalu - rekao joj je Car.

Međutim, to Dalilu nije previše pogodilo pa je nastavila da objašnjava zašto je tako odreagovala i kako je već nekoliko puta govorila na istu temu i da joj se smučilo da se pravda.

Dalila Dragojević
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/IBlic

Bonus video:

00:05

Dalila i Ljuba Pantović na okupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja