00:08

Evo gde je uhvaćena Dalila Dragojević

POSLE ZADRUGE 5

UHVATILI SMO DALILU DRAGOJEVIĆ! DOTERANA TIP-TOP IDE PREČICAMA: Krije lice od svih, u ruci nosi OVO, a evo na kom mestu je VIĐENA

Rijaliti -

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević konačno je na slobodi posle svega što joj se dogodilo u "Zadruzi 5".

Dalilu smo sada uhvatili usred bela dana u provokativnom izdanju kako šeta ulicama Novog Beograda. Dragojevićka, koja je osvojila drugo mesto u rijalitiju, sve vreme je krila lice ispod duge kose dok je šetala i pila energetsko piće.

Dalila Dragojević
foto: Kurir/Privatna Arhiva

Na sebi je nosila kratak šorts, zelenu majicu i visoke potpetice. Nije poznato u kom je pravcu krenula Dalila kada smo je uslikali u Novom Beogradu u toku današnjeg dana.

Dalila je kasnije objavila "stori" na Instagram na kom je otkrila da je otišla na "remont" u jednu kliniku, pa ostaje da vidimo šta će na sebi promeniti.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Dalila je nedavno u jednoj emisiji raskinula sa dečkom Filipom Carem sa kojim je prevarila tadašnjeg muža Dejana Dragojevića u rijalitiju. Dejan je osvojio prvo mesto i 50.000 evra u "Zadruzi 5", dok je Dalila dobila montažnu kuću.

"Filipa sam takoreći molila kroz poruke da mi se javi. Prvo sam zvala, odbijao je poziv i posle sam digla ruke. Izgleda da me je posle blokirao. Treba da odem u Šepak da se vidim s ocem, ali neću da idem bez njega. Hoću da ga upoznaju u pravom svetlu, a ne samo kroz svađe, koje smo imali dok smo bili unutra", rekla je Dalila nedavno.

Dalila Dragojević
foto: Kurir/Privatna Arhiva

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:08

Evo gde je uhvaćena Dalila Dragojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track