DALILA KUPILA BESNU MAŠINU: Rešila da se počasti luksuznim automobilom i spiskala pola honorara, priznala ISTINU (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

neverovatno

DALILA KUPILA BESNU MAŠINU: Rešila da se počasti luksuznim automobilom i spiskala pola honorara, priznala ISTINU (FOTO)

Rijaliti -

Dalila Dragojević odlučila je nakon "Zadruge 5" da se počasti novim automobilom, a na osnovu komentara na društvenim mrežama može se zaključiti da je bivša zadrugarka pola svog honorara potrošila na "Mercedes".

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

Dalila je danas na svom Instagram profilu objavila snimak i tako se pohvalila da će od sutra Mercedes Benz biti u njenom vlasništvu, međutim, izgleda da se toliko zaljubila u automobil da je odmah morala da ga kupi.

Dragojevićka je došla zbog emisije "Narod pita" u kojoj večeras gostuje sa bivšim ljubavnikom Filipom Carem, a ono što je svima zapalo za oko jeste to što se Dalila pojavila u novom automobilu.

Dalila je nakon napuštanja imanja u Šimanovcima prošla kroz pakao zbog osude javnosti, a kroz to je navodno prošla i kada je otišla u Gornji Šepak kod oca Huse Mujića:

- U ovoj kući je imala srećnu porodicu, a nakon što je izašla iz "Zadruge" sve to je nestalo. Shvatila je i da Filip nije bio vredan onoga što je uradila jadnom Dejanu. Sada se kaje, ali džaba joj sve, Dragojević ne želi očima da je vidi. U Šepku boravi sa Marijanom Zonjić, a gde god da krenu Dalilu zaustavljaju na ulici i pitaju je kako je mogla da prevari Dejana jer su svedoci toga koliko ju je voleo i bio pažljiv prema njoj: "Nikad više nećeš naći takvog momka, izgubila si zlato, videćeš ti tek šta je samoća. Ja bih se stidela onog što si uradila našem Dekiju, ne bi na tvom mestu ni izlazila iz kuće, niti se ovde vraćala", samo su neki od komentara komšija koje svakodnevno dobija - rekao je nedavno izvor Blica.

Ona je uemisiji potvrdila da je automobil njen, ali nije pominjala cenu.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

05:05

Rođendanski intervju Didi Janković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track