OBESIO BIH SE DA SAM DOBIO DETE SA DALILOM! Dejan Dragojević nikad surovije o potomstvu sa bivšom ženom, urnisao je TOTALNO!
Foto: Nenad Kostić

ŠOK

OBESIO BIH SE DA SAM DOBIO DETE SA DALILOM! Dejan Dragojević nikad surovije o potomstvu sa bivšom ženom, urnisao je TOTALNO!

Rijaliti -

Dejan Dragojević otkrio je kroz šta je prošao tokom svog učešća u "Zadruzi 5" u kojoj je osvojio prvo mesto, a u jednom momentu dotakao se i teme o borbi za potomstvo.

Dragojević je istakao da Dalilu nije prestao da voli preko noći, kao i da mu je minut u rijalitiju trajao kao večnost:

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

- Čuo sam komentare, kažu da sam prestao volim Dalilu preko noći, ali nije tako, tamo je meni jedan minut bio kao večnost, plus to što sam se mirio... Dok su drugi jeli i spavali, ja sam gledao u plafon, razmišljao o svemu, plakao - iskreno je rekao Dejan, a onda se dotakao i borbe da Dalila ostane u drugom stanju:

- Pa znaš kako, nije Bog dao, hvala Bogu što nije, zbog cele ove situacije, hvala Bogu pa mi ne određujemo kada će deca doći na svet. Da ljudi mogu da ono što kažu da se to odmah desi, mislim da bi bio raspad zemlje. Hvala Bogu, mi ne odlučujemo o tome, zato što zamisli da smo odlučili tog trenutka i da se sve ovo izdešavalo, Bože sačuvaj, tada bih se opasao oko aviona i leteo, visio bih ovde kao primerak kako ne treba - rekao je iskreno Dejan Dragojević.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Srbija Danas

Bonus video:

00:09

Dejan Dragojević otputovao, a evo sa kim

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track