PRESTANITE DA MI DAJETE SAVETE NA OSNOVU TEORIJA IZ MEDIJA: Kiji Kockar prekipelo, obratila se svima i jasno poručila OVO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Magazin In

ZAPENILA!

PRESTANITE DA MI DAJETE SAVETE NA OSNOVU TEORIJA IZ MEDIJA: Kiji Kockar prekipelo, obratila se svima i jasno poručila OVO! (FOTO)

Rijaliti -

Pevačici i pobednici prve Zadruge Kristini Kiji Kockar mnogi u poslednje vreme zameraju što se povukla sa javne scene, te je sada odlučila da se oglasi.

Mnogi fanovi su se saživeli sa njom, a često se dešava da dobija savete o svom životu, što je u poslednje vreme iscrpljuje. Obratila se javno putem Tvitera i poručila sledeće svima koji je savetuju:

Kristina Kija Kockar
foto: Printscreen/, Twitter Printscreen

- Ja bih zamolila da svi prestanu da se upliću u moj život i da mi daju savete na osnovu medija i nekih teorija. Ne znate me. Ne znate moj život ni 5%. Kad objavim neku sliku i vidim ispod 153672 saveta o mom životu, iskreno, s*re mi se!!! - poručila je Kija.

Podsetimo, pevačica Kristina Kija Kockar doživela je vrtoglavu popularnost učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu. Kija je u "Zadrugu 1" ušla nakon što ju je tadašnji suprug Slobodan Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani, a nakon završetka rijalitija oprobala se na javnoj sceni kao pevačica, spisateljica, pa čak i glumica.

Kurir.rs

Bonus video:

02:40

KIJA KOCKAR NIKAD ISKRENIJE O NASTUPU: Mislila sam da će mi VIKATI DA SIĐEM sa BINE, nije u redu da mene KRHKU DIRAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track