OVO JE ISTINA O ODNOSU MENSURA I ANĐELE ĐURIČIĆ! Ajdarpašić se oglasio nakon što su uhvaćeni zajedno, otkrio da li su u VEZI!
Foto: Nemanja Nikolić

ISKREN

OVO JE ISTINA O ODNOSU MENSURA I ANĐELE ĐURIČIĆ! Ajdarpašić se oglasio nakon što su uhvaćeni zajedno, otkrio da li su u VEZI!

Rijaliti -

Fanovi su razotkrili Anđelu Đuričić i Mensura Ajdarpašića, koji su okačili fotografije iz istog kafića.

Nakon ovoga, na fotografijama se moglo videti kako sede zajedno na piću sami, iako je Anđela prethodno tvrdila da su se videli sa njenom porodicom.

- Bila sam na porodičnom ručku u Budvi sa mojima. Sreli smo Mensura i popili piće svi zajedno. Ništa drugo nema tu, neka ne brinu, kod mene kad ima nešto, ja to okačim na stori. Ovo je skroz spontano bilo, ako bude išta trebalo da okačim, biće na mom storiju, kao i sve do sada - rekla je Anđela.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Instagram

Tim povodom se oglasio Mensur Ajdarpašić koji je potvrdio Anđelinu priču.

Slučajno smo se sreli, ručali, ja igrom slučajeva bio, popili piće.... I posle toga oni (njena porodica) otišli, mi popili piće. Malo ćaskali i svako otišao na svoju stranu. Nema ničeg između nas - istakao je Ajdarpašić.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:42

MENSUR STIGAO U VILU KARIĆA: Uleteo u RADOVE, OSMAN pravi apartman za JOVANU i STEFANA, Ajdarpašiću poželeo pobedu u ZADRUZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track