vratila se

OVO JE STAN U KOJI SE MAJA MARINKOVIĆ VRATILA POSLE RASKIDA S PECOM: Haljine na sve strane, CRVENI ZIDOVI, jedan detalj sve ŠOKIRA

Rijaliti -

Starleta Maja Marinković raskinula je posle dva meseca vezu sa biznismenom Pecom Raspopovićem, koji je zbog nje ostavio Majinu drugaricu i rijaliti učesnicu Aleksandru Subotić, s kojom ima sina.

Kako prenose mediji, Marinkovićeva se posle raskida, koji se desio na primorju vratila u Beograd i uselila u mali stan njenog oca Takija.

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

Jednom prilikom Taki je ugostio kuriri i pokazao Majinu sobu, u kojoj je odelo poslagano kao u butiku. Tu je i mnogo obuće koja se nalazi u jednom ćošku, a na ormaru su brojni pehari i priznanja, a Taki je pokazao i seksi lisice. Krevet joj je prekiven plišanim igračkama, dok se na zidu nalaze fotografije.

Radomir Taki Marinković, Maja Marinković
foto: Damir Dervišagić

- Ona je živela pod staklenim zvonom, šta god je poželela imala je. Moja pokojna majka i ja smo odgajali Maju, išli smo na roditeljske, vodili je na balet. Ja sam njenu ljubav kupovao parama. Zaljubljivanja, pubertet, sve smo prošli. I bežanje sa časova, ja sam išao da joj pravdam sve časove, ipak sam ja čovek modernih shvatanja, rekao nam je tada između ostalog Taki.

kurir.rs

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track