SKIDALA SE U VELIKOM BRATU, BILA SA GASTOZOM U PAROVIMA Sad se Mirjana skroz PROMENILA, udala se u NARODNJOJ nošnji i evo gde živi
Foto: Printscreen Instagram

i opet bi u rijaliti

SKIDALA SE U VELIKOM BRATU, BILA SA GASTOZOM U PAROVIMA Sad se Mirjana skroz PROMENILA, udala se u NARODNJOJ nošnji i evo gde živi

Rijaliti -

Mirjana Praizović (29) iz Laktaša u Bosni i Hercegovini proslavila se 2015. u regionalnoj sezoni "Velikom bratu", a mnogi je pamte kao jednu od najkontroverznijih učesnika u Parovima, gde je bila u vezi i sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Međutim, Mira danas živi mirnim porodičnim životom u Austriji sa suprugom Reneom Obergantschnigom, a 2020. godine rodila je sina Konstantina.

Mirjana Praizović
foto: Prin Screen

Početkom avgusta Mirjana i Rene imali su svoje drugo venčanje, a Praizović je umesto venčanice nosila tradicionalnu alpsku odeću.

- Odlučili smo se venčati i u crkvi jer to dosad nismo napravili, a ujedno smo krstili i našega sina - priča nam Mirjana, koja je trenutno zaposlena u restoranu.

- Sin mi ide u vrtić, naravno, imam vremena za sve. Iskreno, biti majka je jako teško i naporno, ali ujedno i lepo jer imaš nekoga ko ti najviše na svetu znači. Za sada ne planiram više dece - priznaje Mirjana.

1 / 8 Foto: Happy screenshot

Prošle godine je izgubila majku i od tog se gubitka, kaže, još oporavlja.

- To me jako unazadilo u mnogim poljima u životu. Svakih nekoliko mjeseci idem za Laktaše jer mi jako nedostaje obitelj koju tamo imam. U Austriji sam, nažalost, sama, nemam nikog poznatog - kaže.

Mirjana je u "Velikom bratu" privukla pažnju provokativnim kombinacijama, ali i burnim svađama s pevačicom Zoricom Marković i sestrama Šegetin.

- Što se tiče rijalitija, istina je da sam dosta gluposti radila, ali ne kajem se ni zbog čega jer mi je to bilo u tom trenutku zanimljivo. Naravno da bih ponovno ušla u neki rijaliti. To mi je skroz interesantno - otkrila je.

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

00:25

OSEĆAM SE KAO ERA OJDANIĆ! Gastoz otkriva kako se provodi na odmoru: Ako UMREM, neka to bude ispod PALME!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track