OTKRIVEN TAKIJEV HONORAR! U Zadrugu 6 ulazi za BASNOSLOVNU cifru, frapiraćete se kada čujete koliko je TRAŽIO za mesec dana!
Foto: Damir Dervišagić, Nikola Anđić

premašio mnoga VELIKA rijaliti imena!

OTKRIVEN TAKIJEV HONORAR! U Zadrugu 6 ulazi za BASNOSLOVNU cifru, frapiraćete se kada čujete koliko je TRAŽIO za mesec dana!

Rijaliti -

Useljenje na imanje u Šimanovcima Zadrugu približava se, a novi - stari takmičari ispuniće Belu kuću do poslednjeg mesta.

Kontroverzna Maja Marinković će opet biti deo rijaliti šou programa a kako je najavljeno sada bi trebalo da joj se pridruži i otac Radomir Marinković Taki koji je enormnu popularnost stekao preko ćerke kao roditelj koji je uvek bi tu da joj pruži podršku za postupke ali i izkritikuje.

Radomir Marinković Taki
foto: Nemanja Nikolić

Kako domaći mediji pišu, Taki je tražio 4.000 evra na na nedeljnom nivou za ulazak u Zadrugu 6, a sada se tim povodom i oglasio.

- Tražio sam 4.000 evra na mesečnom, ne na nedeljnom nivou. Možda me gledate u petak na Pinku, nisam još ništa definitivno odlučio. Ako ne sada upašću tamo za Novu godinu al Maja će ući sada - rekao je Taki Marinković.

Kurir.rs/Espreso

Bonus video:

02:44

Taki o Maji Marinković i pretnjama Jovani Jeremić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track