KO JE BIVŠI MUŽ SOFIJE UNE MANIĆ? Povezivali su je sa TAKIJEM i sa mnogim DRUGIMA, a udala se za POLITIČARA!
Foto: Ana Paunković

KO JE BIVŠI MUŽ SOFIJE UNE MANIĆ? Povezivali su je sa TAKIJEM i sa mnogim DRUGIMA, a udala se za POLITIČARA!

Rijaliti -

Sofija Una Manić pre dva dana uselila se u Belu kuću u Šimanovcima, a od prvog trenutka kada se predstavila javnosti, privukla je veliku pažnju.

Sofiju Unu Manić domaća javnost upoznala je kada je učestvovala u rijalitiju "Bar" krajem 2021. godine, a za nju su već tada počele da se vezuju razne kontroverze.

Inače, Sofija je priznala da iza sebe ima dva braka. S prvim mužem nije u kontaktu, dok se s drugim rastala na miran način. I dok o prvom nije želela da otkriva nikakve detalje, o svom drugom suprugu rekla je jedino da je u pitanju mladi političar.

Kako je Kurir ranije pisao, prema njihovim saznanjima reč je o tridesetosmogodišnjem Jovanu koji se bavi diplomatijom. On nije poznat javnosti, jer ne želi da bude medijski eksponiran.

1 / 10 Foto: Kurir Arhiva

- Do pre oko dve godine bila je u braku sa Jovanom, ostali su u dobrim odnosima. On nije podržavao njen ulazak u rijaliti, zato nikada ne spominje njegovo ime. Koliko ja znam neki njihov dogovor je da ga ni Una ni njena majka ne spominju, jer on ne želi da se eksponira - započeo je priču izvor za Kurir jednom prilikom i dodao da u njihovom braku nije bilo skandala, kao ni prilikom razvoda.

Zadruga 6, zadruga, rijaliti
foto: Ana Paunković

- Bilo im je lepo u braku, lepo su se slagali, Jovan ju je svuda vodio sa sobom, pratila ga je na svakom putovanju. Taj brak se završio, a ja verujem da je došlo do prezasićenosti. On je pametan dečko, završio je Ekonomski fakultet i diplomatiju. Bili su lep par - zaključio je izvor.

Inače, Sofija je pred ulazak u rijaliti pred našom kamerom govorila o brakovima koje je ostavila iza sebe, i priznala da je, budući da ima privatni biznis, često bila meta muških sponzoruša.

kurir.rs

Bonus video:

03:38

SKANDAL! Sofija platila 50 evra za Ksenijine gole slike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track