BUGARKE MUŠKARCE GLEDAJU KROZ PARE! Emil opleo po ženama iz njegove zemlje, ispričao sve KRISTIJANU! "HOĆE TELEFONE I TAŠNE"
Foto: Ana Paunković

opljuvao

BUGARKE MUŠKARCE GLEDAJU KROZ PARE! Emil opleo po ženama iz njegove zemlje, ispričao sve KRISTIJANU! "HOĆE TELEFONE I TAŠNE"

Rijaliti -

Kristijan Golubović i Emil Kamenov imali su zanimljiv razgovor u ekonomskom dvorištu "Zadruge", gde su popričali o ženama.

Emil Kamenov se požalio Kristijanu kako su mnoge žene u Bugarskoj lakomoralne.

Zadruga 6, rijaliti
foto: Ana Paunković

- U Bugarskoj se sve žene je*u za pare! Sve su kurve i gledaju na muškarce kroz pare. Sve hoće da im kupiš nešto, da im pružiš materijalnu potporu. Žene u Bugarskoj hoće da im kupiš telefon, tašnu, samo gledaju koliko je dubok džep kod muškarca - rekao je Emil, a Kristijan se nadovezao:

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Premijera

- Ne znam šta da ti kažem brate moj, loša vremena su došla, sve se slikaju za Instagram i tverkuju guzicama - rekao je Golubović.

Zadruga 6, rijaliti
foto: Printscreen/Pink

Emil je rekao Kristijanu kako žene stalno kukaju da nema muškarca, a u stvari nije tako, nego one gledaju materijalnu korist, te da zato ne žele baš za svakog da se udaju, na šta mu je Kristijan rekao:

- To nije ništa novo. One gledaju da nađu ovcu za šišanje, naivnog muškarca od koga mogu da se okoriste i da se uvale u bogatu kuću - rekao je Golubović.

Kurir.rs/Stefan Božović

Bonus video:

00:25

Didi Džej zablistala u Parizu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja