"ALEKSANDRINA MAMA JE VRAČARA, NATERAĆU JE DA UDARA GLAVOM OVDE!" Maja sprema osvetu Nikolićevoj, ne vadi je iz usta nakon sukoba
Foto: Printscreen

haos

"ALEKSANDRINA MAMA JE VRAČARA, NATERAĆU JE DA UDARA GLAVOM OVDE!" Maja sprema osvetu Nikolićevoj, ne vadi je iz usta nakon sukoba

Rijaliti -

Maja Marinković porazgovarala je sa Anom Spasojević, Adamom Đoganijem i DJ Tamaris o svom sukobu sa Aleksandrom Nikolić, koju je polila tokom svađe.

- Čekaj, je l' je diram? - pitala je Maja.

- Ti si apsolutno stala iza svakog svog dela, a neko dođe i glumi. Mislim ono, manastir - rekla je Tamara.

Maja Marinkovič
foto: Printscreen

- Ja sam rekla svoje mišljenje. Rekla sam da je Stanije trofej. On (Marko) da ga neka devojka intresuje, zagrizao bi. Moraju devojke da budu svesne da neće da bude sa njima, ali ne mogu mentoli da shvate - rekla je Maja.

- Kad su me pitali što ćutim, što bih se raspravljala sa Majom - rekla je Ana.

- Ja nju nisam dirala, ovbu ku**etinu (Aleks). Meni bude uvek žao na kraju, ali sada nisam kriva. Počela da izvrće stvari - rekla je Maja.

Maja Marinkovič
foto: Printscreen

- Nisam loša sa njom da bi se tako prozivala sa njom - rekla je Ana.

- Lupeta stalno brate! Sad sam ja njoj mamu psovala, pošto je ona njemu. Rekla sam joj da joj je**m mamu vračaru, koja ide da ti vrača. E, hoćeš da diraš roditelje? Nateraću te da udaraš glavom ovde - dodala je Maja.

Maja Marinkovič
foto: Printscreen

- To ti je ono, igraš se sa vatrom, Je**ga, sad se možeš ugrejati i opeći. To je nešto što vučete od pre, je l' da?- pitao je Marko.

- Da. To mene nikad neće preći, jer je ispala jadnica - rekla je Maja.

- Misliš da je iz kompleksa - pitao je Marko

- Da. Vidim ja kad se sredim, kako ona mene gleda...Spremala se celo leto za ovo. Dejan Dragojević, koji je njen dečko, preinteligentan momak. Svašta je dečko preživeo, ali on je on. Ovo je jedan ološ koji se u trenutku njegove slabosti prikačio za njega. Ovo iz nje govori Dejan Dragojević - rekla je Maja.

Kurir.rs

Bonus video:

00:28

Prva objava Maje Marinković nakon raskida

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja