ZADRUGARI OPLELI PO STRIPTIZETI! Slagala je da je LEZBEJKA, dečko stao u njenu ODBRANU, evo o KOME je REČ! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

folira se

ZADRUGARI OPLELI PO STRIPTIZETI! Slagala je da je LEZBEJKA, dečko stao u njenu ODBRANU, evo o KOME je REČ! (VIDEO)

Rijaliti -

Ivana Puzić, striptizeta, koja dolazi iz Banjaluke i novo lice Zadruge 6, nedavno je bila na meti kritika zadrugara, koji smatraju da ona folira da voli žene, te da je Jovanu Tomić Matoru iskoristila zarad kadra.

Aleksandra Nikolić se obrušila na striptizetu na račun njenog foliranja, te je je za Banjalučanku rekla sledeće:

- Pre početka Zadruge pročitala sam Ivanin intervju i mogu ti reći da mi se mnogo svideo i da sam mislilia da će se Ivana super snaći u ovom rijalitiju. Skapirala sam da je prirodna i iskrena devojka. Mislim da su ljudi razočarani u nju, jer se folirala da je gej devojka, a u stvari nije. Ružno je od nje, što je Matori davala lažnu nadu i time je povredila - rekla je Aleksandra, na šta se nadovezala pevačica Anastasija:

Ivana Puzić
foto: Printscreen/Instagram

- Ja sam prva osoba koja je mislila da Ivana ne folira i da voli Matoru, te da će da stupi u vezu sa njom, međutim sad menjam mišljenje. Matora drži do sebe i mislim da joj više neće dati šansu, nakon što je stupila u vezu sa Bilalom - rekla je Anastasija, na šta je Miki Đuričić imao na to opasku:

- Ona je našla brže momka da ne bi videli i čuli mama, pas i kravata, te je brže bolje našla momka, kako ne bi bila na udaru svoje porodice i prijatelja, zbog poljupca u usta sa Matorom - rekao je Đuričić.

Ivana Puzić
foto: Printscreen/Instagram

Nakon ovih napada od strane pojedinih zadrugara na Banjalučanku uključio se i njen dečko Bilal Brajlović te stao u odbranu svoje devojke Ivane:

- Ovo što je između mene i Ivane nije samo ljubakanje, nego smo mi u vezi. Ovo što se desilo između nje i Matore je simpatija i ništa više. Za Iavnu nikad ne bih rekao da je lezbejka i da voli devojke, ni na koji način svojim ponašanjem mi to nije pokazala, to što je bilo, desilo se pre mene. Meni su drugi zadrugari rekli da su se poljubili tri ili četiri puta na blic - rekao je Brajlović.

Ivana Puzić, Bilal Brajlović
foto: Printscreen/Zadruga

Voditelj Milan Milošević se u trenutku uključio, te pitao Brajlovića sledeće:

- Da li kada se ljubiš sa Ivanom, ona te ljubi kao da liže med?

- To je naša stvar kako se mi ljubimo - odgovorio je Bilal, na šta ga je Milošević poklopio opaskom:

- Ako se tako ljubi onda znači da je lezbejka (smeh) - rekao je voditelj i izazvao osmeh kod mnogih zadrugara.

Podsetimo Ivana Puzić se nedavno par puta poljubila sa Jovanom Tomić Matorom i mnogi su smatrali da će uploviti u vezu, međutim Ivana se brzo povukla iz te priče i uplovila u vezu sa Bilalom Brajlovićem, sinom od čuvenog sarajevskog ugostitelja Seja Brajlovića.

Kurir.rs/Stefan Božović

Bonus video:

01:54

Marija Šerifović o silovatelju Igoru Miloševiću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track