O NJIHOVOM S*KSU BRUJAO JE REGION! Ivan i Aleksandra ozvaničili vezu, a sad se oglasila njena drugarica i DALA SVOJ SUD!
Foto: Ana Paunković

ISKRENA

O NJIHOVOM S*KSU BRUJAO JE REGION! Ivan i Aleksandra ozvaničili vezu, a sad se oglasila njena drugarica i DALA SVOJ SUD!

Rijaliti -

Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić su prvi 'probili led' kada su intimni odnosi u pitanju u Zadruzi.

Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jeste njihova žestoka vrela akcija koja se dogodila u sred paba, na očigled mnogih zadrugara. O njihovom činun brujao je kompletan region, ali interesantno je da su njih dvoje ozvaničili odnos i pomirenje tek na dan njenog rođendana.

Ivan Dragić je u oči Aleksandrinog rođendana obelodanio da su zvanično u vezi, a sada se oglasila njena drugarica.

Ivan Dragić, Aleksandra Momčilović
foto: Printscreen/Zadruga

Kakvo je tvoje mišljenje o tom njegovom postupku, zbog čega odmah nije potvrdio njihovu vezu, nakon intimnog odnosa koji su imali?

- Mislim da je čekao njen rođendan da tako nešto uradi, nije znao kako da je iznenadi drugačije. Ona se trudila oko njega, pa je možda to bio pravi razlog.

Zadrugari su često napadali Aleksandru, jer je bila intimna sa njim u trnutku kada nisu bili u vezi. Da li misliš da je pogrešna odluka da tek sada ozvaniči odnos? Da li je možda moglo drugačije?

- Moglo je sve drugačije, mislim da je hteo da je iznenadi za rođendan i da je čekao čestitke njenih roditelja, kako bi video da li su oni za to, ili ne. Smatram da ne bi bio sa njom, da oni ne podržavaju tu vezu. Njenoj porodici i nama prijateljima je drago ako su oni srećni, nemamo ništa protiv tod odnosa.

Aleksandra Momčilović, Zadruga
foto: Printscreen/Instagram, Ana Paunković

Da li misliš da su njegove emocije iskrene?

- Ovo što gledam preko malih ekrana, mislim da jesu, ali ne mogu da tvrdim.

Da li će njihova veza ovaj put uspeti, jer su prvi put doživeli krah ljubavi?

- Nadam se da hoće.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja