ZORICA PRESEKLA SLAVSKI KOLAČ PA BRIZNULA U PLAČ: Na Svetu Petku dobila poruku od sina, ZAJECALA kad je saznala ovo (VIDEO)
Foto: Printscreen

slava

ZORICA PRESEKLA SLAVSKI KOLAČ PA BRIZNULA U PLAČ: Na Svetu Petku dobila poruku od sina, ZAJECALA kad je saznala ovo (VIDEO)

Rijaliti -

Sandra Bakša je pročitala čestitke koje je Zorica Marković dobila od sina, uoči njene krsne slave Svete Petke.

"Draga Zoko, želimo ti puno sreće i zdravlja. Pozdravi nam sve. Puno nam ljubi Sandru".

"Najbolja majko na svetu, želi ti sin srećnu slavu i da je slavimo još decenijama u zdravlju, sreći i veselju sa porodicom i prijateljima, i u čast predaka a i potomaka. Srećnu slavu želim i svima koji slave, kako u Zadruzi tako i u ‘’spoljnjem svetu’’. Da se na današnji dan zaborave teške reči i impulsivna dela, i oproštaj neka stupi na snagu sa svacije strane, jer je u dušama ljudi oproštaj velika vrlina i odraz čistote kako duše tako i karaktera, svesni smo da je to sve samo jedan reality poduhvat koji nema uzročnu težinu i ne ostavlja trajne posledice, želim svima sve najbolje i neka svi obitavaju u harmoniji, da budu živi i zdravi. Zapaliću sveću za zdravlje porodice i prijatelja i za one koji se ne trude da spoznaju pravu istinu, koji se ne slažu cesto sa nama ili su u tišini i distanci, neka gospod Bog pomogne svima i podari prvenstveno zdravlje, i neka im bude miran san. Kod kuće je sve u najbolje redu, svi smo dobro, Dejan, Zora, Sonja, Anđa, Danilo, Đole, Vera, Milan, Mlađo, Dragi, Slavica, Peđa, Mira i ostali bliski prijatelji i familija iz Beograda, Kosjerića, Užica, Tubica i Kraljeva su zdravo, dobro i u punoj snazi. Ja sam još izuzetno neozbiljan, pri odlasku u Rim sam upoznao novu devojku, Lauru, njeni su poreklom iz Firence, jest’ da nije Beograd ili Šumadija, al’ nema veze, dobro je vaspitana, hvalospevno školovana i izuzetno inteligentna osoba, i nemoj da birneš, neće ništa da zakmeči dok ne izađeš iz Zadruge.

Pored Zorice, danas i Neca i Peca slave Svetu Petku.

"Srećna slava od srca mojim blizancima Peci i Neci. Čestitajte slavu Zorici i drugima. Vole vas mama i tata, mnogo nam nedostajete i znate da smo svim asrcem uz vas. Mnogo nam nedostajete, mnogo se brinemo. Brinite o svojim honorarima. Budite hrabri, dostojanstveni", pročitao je Neca.

kurir.rs

Bonus video:

02:49

Zorica Marković napravila haos u Vrnjačkoj Banji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track