MISICA STALA U RED ZA ČUDOTVORNU VODICU SVETE PETKE: Posle TEŠKOG raskida sa Karićem, Jovana PARASKEVU molili da je ZAŠTITI
Foto: Printscreen/Instagram

vernica

MISICA STALA U RED ZA ČUDOTVORNU VODICU SVETE PETKE: Posle TEŠKOG raskida sa Karićem, Jovana PARASKEVU molili da je ZAŠTITI

Rijaliti -

Jovana Ljubisavljević, bivša zadrugarka i bivša devojka Stefana Karića, došla je u Crkvu Svete Petke na Kalemegdanu, kako bi se pomolila velikoj svetiteljki i uzme svetu vodicu.

Misica je došla u društvu bliskih prijatelja pred crkvu Svete Petke, stala u red i strpljivo čekala. Na praznik Svete Petke svake godine je veliki red ispred crkve na Kalemegdanu, posvećene ovoj svetiteljki. Hrišćani veruju da voda sa izvora, koji se nalazi u kapeli, pomaže u lečenju mnogih bolesti. Poznato je da je svetiteljka zaštitnica žena, a budući kroz šta je poslednjih meseci prošla, Jovana je utehu traži pod okriljem Paraskeve.

00:09

Jovana Ljubisavljević otišla da se pomoli Svetoj Petki na Kalemegdanu

Podsetimo, misica je nedavno raskinula sa Stefanom Karićem, s kojim je bila u vezi skoro dve godine. Dok je Stefan bio u rijaliti, Ljubisavljevićeva je bila kod dečka u vili, otakle ga je bodrila. Međutim, nedugo pošto je Karić izašao iz Zadruge, par je raskinuo. Misica se dugo nije oglašavala, povukla se iz javnosti, a tek je nedavno počela da se oglašava.

kurir.rs

Bonus video:

00:59

Jovana Ljubisavljević posle raskida sa Karićem u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track