"GODINAMA IZMIŠLJA SVETOVE I PRIKRIVA DA JE TRANSRODNA OSOBA" Ivan Marinković brutalno napao Brendona, on mu udario u BOLNU TAČKU!
Foto: Printscreen/Zadruga

ŽESTOKI FAJT

"GODINAMA IZMIŠLJA SVETOVE I PRIKRIVA DA JE TRANSRODNA OSOBA" Ivan Marinković brutalno napao Brendona, on mu udario u BOLNU TAČKU!

Rijaliti -

Ivan Marinković i Branislav Radonić Brendon posvađali su se zbog Marka Smiljića.

Prvo pitanje bilo je za Marka od strane gledalaca.

- Zašto si iskoristio Brendona i poigrao se sa njegovim emocijama? - glasilo je pitanje.

Ivan Marinković, Branislav Radonić Brendon
foto: Printscreen/Zadruga

- Nisam osetio da gaji emociju prema meni - rekao je Marko.

- Ne osećam se emotivno iskorišćeno. Moji roditelji i moja sestra znaju u kakvoj sam vezi sa mačkom, tako da eto. Nije me iskoristio, ali me jeste iznervirao. Rekao sam da kada budem video neki animozitet, da ću se lično obračunavati - rekao je Brendon.

- Ja sada definitivno menjam mišljenje. Mislim da je Marko upao u zamku. Brendon može da viče o nekim mačkama i ostalo, svi znamo ko je Brendon. Video sam na žurki da si pokušao da poljubiš Maju - rekao je Ivan.

Ivan Marinković, Branislav Radonić Brendon
foto: Printscreen/Zadruga

- Čekaj, ti hoćeš da kažeš da sam ja prikriveni gej? - pitao je Brendon.

- Nisi prikriven. Čovek hoće da vas zavara sa nekim mačkama, čak sam sada i siguran da je iskoristio Marka - dodao je Marinković.

Ivan Marinković, Branislav Radonić Brendon
foto: Printscreen/Zadruga

- Ti si iskoristio Miljanu u alkoholisanom stanju, napravio joj dete i šutnuo je. Alo, bolesniku - drao se Brendon.

- Ljudi kada osete ribicu, napadaju ajkulu. Pokušavamo da te čujemo, a sada ako ne budeš mogao da mu odgovoriš. Prikriva sve već godinama, izmišlja neke silne svetove i ostalo. Ti si transrodna osoba, znam da ima priču da je krao štikle. Ne možeš da nas ubediš da si normalan, kada nisi. Nemoj da ga diraš više. Pun mi je ku**c, ti si bolestan! Hvala Bogu da imam dete, ti nikada nećeš moći da imaš - rekao je Ivan.

- Bolje nemati decu, nego imati decu sa muškarcem kao što si ti. Jako im smeta to što smo mi normalno porazgovarali u par navrata. Ivan priča zdušno kada je ova tema u pitanju, a kada je njegova, onda je tuta-muta. Ti si bivši muž Goce Tržan i bivši dečko - skočio je Brendon.

- Krivo mi je kad su skočili svi na njega, on mi je rekao: "Vidiš šta si mi uradio?", ja sam se loše osećao. Složio bih se sa Ivanom 100 posto, ali ne želim da izazovem reakciju neku da me spopada, samo želim da se nastavi kako je bilo, bez pritiska - rekao je Marko.

Kurir.rs

Bonus video:

02:00

IVAN GAVRILOVIĆ ZA KURIR TV OTKRIO: Džej je najviše zadirkivao Kebu da je beli ciganin! Evo koji pevač se NAJVIŠE PLAŠIO AVIONA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track