"NE MORAMO JOJ REĆI, ZA MOMAČKO HOĆU ŠTO VIŠE ŽENA I NARGILU" Bilal otkrio svoje želje, svi čekaju LOM koji će napraviti Maja!
Foto: Printscreen/Zadruga

PROVOCIRA

"NE MORAMO JOJ REĆI, ZA MOMAČKO HOĆU ŠTO VIŠE ŽENA I NARGILU" Bilal otkrio svoje želje, svi čekaju LOM koji će napraviti Maja!

Rijaliti -

Bilal Brajlović je stigao u Rajski vrt da priča o svadbi i željama za momačko veče.

Majin verenik istakao je da je spreman i srećan, ali da će biti ludo kada sve sa njom pukne.

- Biću kao Adam Đogani. Moja emocija je iz dana u dan sve veća i veća, nisam hteo to sebi da dozvolim, ali mi se svidela. Idemo polako, iako je to nešto brže, izgleda. Radi me, baš me radi, ali svi znate da je luda da ludi na svaku sitnicu. Ne želim da se menjam, dovoljno sam već. Bio bih srećniji kad nikad ne bi bili zajedno zbog mene i zbog svega, ali ja sam za to i ako treba nešto da bude - rekao je Bilal.

Bilal Brajlović
foto: Printscreen/Zadruga

- Neki su ljubomorni na nas, svadbu ne znam kako vidim. To ćete vi najbolje uraditi, ali biće šou i zabavno sigurno. Za momačko mi dovedite što više žena i nargilu. Brendon je organizator. Moraju žene da budu tu jer je to poslednja noć, posle toga sam ja veran momak. Ja kad sam zauzet, kad želim, ja sam zauzet. U ovoj situaciji druge nemaju mesta pored mene. Ali na momačkoj večeri devojke treba da budu tu zbog ostalih muškaraca, zbog mene najmanje. Ne moramo Maji ni da kažemo - rekao je Bilal.

- Saueru se sviđa Anđela i bio bi sa njom, to je moja tajna. U, imam jednu veliku ako ostaje među nama. Đoganiju se sviđa Anđela. Ne baš mnogo ali postoje pogledi. I sa Tamarom je srećan, ali mi je rekao da tu nešto ima. I ona ima poglede ka njemu - rekao je Bilal.

Kurir.rs

Bonus video:

00:10

Hotel u kom su odseli Maja Marinković i Peca Raspopović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track