"UPLATILA SAM MILJANI 500 €, BLOKIRALA ME JE I PREVARILA" Pevačica TUŽILA Kulićku, spremna na suočavanje u Zadruzi, ovo su DETALJI
Foto: Instagram

HAOS

"UPLATILA SAM MILJANI 500 €, BLOKIRALA ME JE I PREVARILA" Pevačica TUŽILA Kulićku, spremna na suočavanje u Zadruzi, ovo su DETALJI

Rijaliti -

Pevačica i bivša rijaliti učesnica "Parova", Marina Barbi oglasila se za te otkrila da je prevarena od strane Miljane Kulić, kao i da je podigla tužbu protiv zadrugarke.

Kako je ona navela, imala je dobru nameru da pomogne Kulićevoj, kada ju je navodno upitala da joj pozajmi 500 evra, a potom je podigla novac i kako kaže, blokirala je na društvenoj mreži Instagram.

- Bile smo okej, okačila je moju pesmu na njen stori, sve je bilo normalno. Zahvalila sam joj se. Nakon dva dana, zove me i plače, da joj je majka na operaciji, da je na ulici bez dinara, da joj hitno treba 500 evra na zajam. Ja joj pošaljem i ona me blokira posle toga. Zvala sam nakon par dana njene roditelje, oni su još gori od nje, toliko bezobrazni ljudi da su poverovali u njenu priču i mene izvređali. Tužila sam je - rekla je Barbi, pa dodala:

- Kada sam videla šta joj se desilo nakon operacije, spustila sam loptu, bilo mi je žao i povukla sam tužbu, ali naplatiću joj to duplo kad-tad - otkrila je Marina i dodala:

Miljana Kulić
foto: Zadruga

- Da, naravno da bih ušla u Zadrugu, želim taj susret, da me pogleda u oči nakon svih laži. Želim da rešim sve što imamo nerešeno. Zola je kvalitetan momak, dolazio mi je na nastupe, poklonio mi je 101 ružu, momak je predobar, razmenili smo brojeve, žalio mi se da ga Miljana proganja, da ga psihički uništava, ne samo njega, nego i njegovu majku - rekla je Marina.

Kurir.rs/Srbija Danas

Bonus video:

00:04

Miljana Kulić izašla iz bolnice neprepoznatljiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track