"NE ZNAM KAKO ĆU DA VRATIM NOVAC" Sandra Bakša progovorila o bekstvu iz Zadruge, a evo šta je rekla za Zoricu Marković
Foto: Printscreen/Pink

težak život je pred njom

"NE ZNAM KAKO ĆU DA VRATIM NOVAC" Sandra Bakša progovorila o bekstvu iz Zadruge, a evo šta je rekla za Zoricu Marković

Rijaliti -

Sandra Bakša progovorila je o bekstvu iz Zadruge i priznala da i dalje ne zna kako će da vrati dug od 50.000 evra Pink produkciji.

- Rešila sam da bežim nakon pitanja novinara. Sedela sam sa Ivanom Puzić i komentarisale samo koliko nam je teško i da želimo napolje. Mislim da je u tom trenutku to bila apsolutno ispravna stvar i nisam ni jednog sekunda razmišljala o posledicama, tačnije o kazni - započinje Sandra.

Sandra Bakša, Danijel Višić
foto: Printscreen/Zadruga

- Kada sam došla kući roditelji su bili uz mene, ništa mi nisu zamerili, jer ono što je njima, a i meni najbitnije jeste moje zdravlje i psiha od bilo kojih para koje sam mogla da zaradim. Što se kazne tiče pojma nemam kako ću vratiti 50.000 evra. Nisam razmišljala o kreditu, ali ja se nadam da do kazne neće ni doći jer su mnogi uspeli da se dogovore da ne plate, pa valjda ću i ja- rekla je ona.

Zadruga 6
foto: printscreen

Podsetimo, Sandra je pobegla iz Zadruge nakon sukoba sa Zoricom Marković. Rijaliti učesnica nije podnela pritisak, laži i obmanu pevačice pa je jedini način bio da pobegne i da spasi samu sebe.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

02:49

Zorica Marković napravila haos u Vrnjačkoj Banji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track