"AJDE, RECI NJEGOVO IME AKO SI HRABAR" Aleks bila sa Markom Miljkovićem, a ovako je pričala o opasnim momcima Veljka Belivuka
Foto: Dado Đilas, screenshot

ne stidi se prošlosti

"AJDE, RECI NJEGOVO IME AKO SI HRABAR" Aleks bila sa Markom Miljkovićem, a ovako je pričala o opasnim momcima Veljka Belivuka

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić našla se u centru skandala kada je njeno ime pomenuto na suđenju grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Tokom suđenja optuženi Marko Miljković, poznatiji pod nadimkom Mesar ispitivao je svedoka u sudnici Srđana Lalića, koji je pomenuo Aleksandru.

Na Mesarevo pitanje Laliću, da li mu je ikada protivurečio, ovaj je na sledeći način odgovorio "šefu".

- Jesam, na primer, tebi dođe starleta Aleksandra Nikolić i imaš odonose sa njom i ti kažeš kako je dobra riba a ja kažem nije - rekao je Lalić.

Inače, u rijalitiju "Zadruga" već se šuškalo kako je Aleksandra Nikolić imala veze sa klanom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja. Ta priča se potegla kada je starleta nosila majicu sa obeležjima njihove grupe "Principi".

Takođe, Miki Đuričić jednom prilikom rekao je javno u "Zadruzi" da zna sa kojim momkom sa druge strane zakona je Aleksandra imala odnose, a Nikolićeva ga je tada čikala da kaže njegovo ime, što Đuričić nije smeo da učini.

- Ja sam priznala da sam se zabavljala s lošim momcima. Kad ste tako hrabri, što ne izgovorite njegovo ime?! U zatvoru je, pa šta?! A što se tiče vlasnika splava, to je laž! - pravdala se starleta u "Zadruzi".

Nakon što su informacije o vezi Marka Miljkovića i Aleksandre Nikolić isplivale u javnost, tim povodom oglasila se i njena majka Slovenka.

Aleksandra Nikolić
foto: printscreen

- Marko Miljković je bio naš komšija, druga kuća od zgrade. Poznajemo ga kao komšiju. Dobra sam sa njegovim ocem i bratom. To nema veze sa životom da je moja ćerka bila intimna sa njima. Marko je imao svoju ženu pre nego što je završio u zatvoru, tačnije devojku koju je oženio i ima dvoje dece sa njom. Nije tačno da je bežala od njih u rijaliti. Aleksandra ga je poznavala, ali samo kao komšiju - kazala je tad Slovenka.

- Da li ima još nešto da se nakači Aleksandri? Zna se ko je bio u društvu takvih ljudi. Neka se preispitaju te koje su bile u takvim društvima, razne starlete i poznate devojke, a glume neke dame. Obogatile su se i dobile silne stanove od njih. Moja Aleksandra niti se obogatila od njih, niti ima veze sa tim - rekla je ranije Aleksandrina majka.

kurir.rs/blic

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track