SUPRUGA ZVEZDANA SLAVNIĆA USKORO ULAZI U ZADRUGU?! Ana preko noći postala glavna tema u Zadruzi, PRODUKCIJA ODMAH REAGOVALA
Foto: Printskrin Instagram

zvezdanu neće biti dobro

SUPRUGA ZVEZDANA SLAVNIĆA USKORO ULAZI U ZADRUGU?! Ana preko noći postala glavna tema u Zadruzi, PRODUKCIJA ODMAH REAGOVALA

Rijaliti -

Ana, supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, preko noći je postala jedna od glavnih tema na imanju u Šimanovcima, a kako tvrde domaći mediji, Slavnićevoj supruzi produkcija je navodno ponudila paprenu svotu za ulazak na velelepno imanje.

Naime, kako tvrde domaći mediji, Ana je navodno dobila jako primamljivu ponudu za ulazak u Zadrugu, a iako je odmah odbila, postoji mogućnost da se predomisli i da postane novi učesnik Zadruge 6, kako bi se suočila sa Zvezdanom.

Zvezdan Slavnić
foto: Pritnscreen/Youtube

- Ne mogu da odajem mnogo detalja, ali produkcija je momentalno kontaktirala Anu sa ponudom da uđe u "Zadrugu". Imala je ona ponudu još i dok je Zvezdan samo koketirao sa Aleksandrom, ali se ipak čekalo da Slavnić pređe granicu. Kada se to desilo produkcija je naravno stupila u kontakt sa Anom - otkriva izvor.

Ana Slavnić
foto: Printskrin Instagram

- Članovi produkcije jako dobro poznaju puls svojih gledalaca i ono što žele da gledaju, a ulazak Kije Kockar u prvu sezonu "Zadruge" kada ju je tadašnji suprug Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani je bio pun pogodak. Kako je Kija prvobitno oštro odbijala da uđe u rijaliti, a zatim kasnije pristala kako bi iznela svoju stranu priče, članovima produkcije je veoma jasno da ne treba da reaguju na prvo "ne" - dodao je izvor.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
foto: Nenad Konstantinović, Ana Paunković, Shutterstock

- Ana je zasad i dalje pri kategoričnom "ne", ali i ona će se, po svemu sudeći, jako brzo suočiti sa tim da će je suprug svakodnevno blatiti na televiziji u želji da "opere" vlastiti postupak, pa je samo pitanje dana kada će početi da iznosi "prljavi veš" iz njihovog braka, na šta ona neće ostati imuna.

- Vrlo je moguće da će sa Anom biti kao i sa Kijom, pa će naposletku ući iz dva razloga. Prvo, kako bi sprala ljagu sa svog imena i suočila Zvezdana sa njegovim potencijalnim lažima, a drugo - novac. Niko nije gadljiv na pare, a to je dobar način da se zaradi. Ne mogu da ulazim u detalje, ali reći ću vam da je Ana dobila ponudu koja se ne odbija - zaključio je izvor.

Kurir.rs/Puls

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track