"IMAJU ŠUGU, CELO TELO U FLEKAMA" Zaraza se ŠIRI u Beloj kući od PRLJAVŠTINE i ŠTROKE, evo ko je sve u crvenim pečatima
Foto: Printscreen/Youtube

Haos

"IMAJU ŠUGU, CELO TELO U FLEKAMA" Zaraza se ŠIRI u Beloj kući od PRLJAVŠTINE i ŠTROKE, evo ko je sve u crvenim pečatima

Rijaliti -

Najveći problem zadrugara nije blud, razvrat i svađe. Njihova najveća pošast jeste nehigijena, prljavština i štroka, a rijaliti učesnici nisu ni svesni da u prljavom i zapuštenom okruženju vrebaju razne zarazne i opake bolesti.

Zadrugari nikako da se opamete. Nije im dovoljno što im mama Džehverović ulazi u Belu kuću jednom nedeljno i drži lekcije o higijeni, galami na njih i kažnjava.

Na društvenoj mreži TikTok kruži video na kojem se čuje kako zadrugar Miljan Vračević viče da Milica Veselinović, Stefan Rodić Rodni i Miljana Kulić imaju šugu.

@ozbiljna_prica_skroz Bruka i Sramota za televiziju,da drzite ove štroke koje šire zarazu.. ŠUGA VLADA U ZADRUZI! LJUDI ĆE IZGUBITI ŽIVOTE! #balkan #fyp #viral #ozbiljnapricaskroz #zadruga6 #pinkrs ♬ original sound - ?ℤ????ℕ? ℙℝ?Č?

"Kakva šuga", bili su šokirani zadrugari.

"Imaju fleke po telu. Imaju fleke po telu! Miljana je dobila šugu! Nemojte da mi prilazite! Nemojte da mi sedite na krevetu. Imaju Rodni, Miljana i Milica", vikao je Miljan Vračević.

Sanja Grujić nije mogla da sakrije i nadovezala se i otkrila da je Milica bila kod doktora i da su joj navodno rekli da je to od "prevelike higijene".

"Milica je rekla da su joj rekli da je to od preterane higijene", rekla je Sanja.

kurir.rs

Bonus video:

00:12

Jovana Jeremić đuska na nastupu Ace Lukasa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja