UDARA SEBE, RAZBIJA DRUGIMA GLAVE, MAJCI LUPA ŠAMARE! Miljana Kulić hodajuća nevolja, ne prestaje da pravi INCIDENTE
Foto: Printscreen/Pink

haos na sve strane

UDARA SEBE, RAZBIJA DRUGIMA GLAVE, MAJCI LUPA ŠAMARE! Miljana Kulić hodajuća nevolja, ne prestaje da pravi INCIDENTE

Rijaliti -

Miljana Kulić već je poznata po svojim ispadima u rijalitiju. Nije prošla nijedna sezona "Zadruge", a ona je u svakoj učesnik, da nije napravila neki eksces.

Poslednji u nizu je zbog Ivana Marinkovića, jer nije znao kog datuma je rođen njihov sin. Miljana je tada u pušionici doživela nervni napad, počela je da plače i da se ponašao kao da je doživela pomračenje uma. Dok je jecala, lupala je glavom o zid, a Zorica Marković je pokušala da je smiri.

Miljana Kulić
foto: Printscreen Zadruga

Ovakve stvari radila je i ranije, a često je znala da se obruši i na druge. Jednom je čak fizički napala i svoju majku Mariju Kulić. Tokom svađe u drugoj sezoni sa Mirkom Gavrićem, Marija je stala na stranu producenta, a njena ćerka je skočila na nju i udarila joj šamar, nakon čega je htela da napusti rijaliti.

Miljana Kulić
foto: Printscreen Amidži šou

Njena meta bio je i njen dečko Lazar Čolić Zola, koji je od svih najgore prošao. Ona je njemu u naletu ljubomore raskrvarila glavu kada ga je izudarala cipelom dok je on spavao. Tada je diskvalifikovana iz "Zadruge".

Lazar Čolić Zola
foto: Printscreen

Marka Đedovića je svojevremeno udarila bubicom po glavi, kada je on završio sa povredom. Tada je kažnjena mesečnim honorarom zbog agresivnog ponašanja. Kasnije su se pomirili, a Marko je Miljani pružio podršku i svu pomoć njenoj porodici dok se ona prošlog leta borila za život.

Miljana Kulić, Marko Đedović
foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić, Instagram

Kristijana Golubovića je gađala staklenom šoljom, nakon [to ju je on ispolivao vodom tokom jedne rasprave u okviru emisije "Pitanja novinara".

Miljana Kulić, Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Pink

Udarila je i bivšeg voditelja "Zadruge" Milana Miloševića. Ona je tada besna uletela u kuću jer je čula šta Zola priča o njoj, što joj se nije svidelo, i bacila kamen koji je pogodio Milana u leđa.

Milan Milošević
foto: Printscreen

I njen bivši dečko Nenad Macanović Bebica se nije dobro proveo s njom, jer je i njega išamarala iz samo njoj znanih razloga.

Nenad Macanović Bebica
foto: Printscreen

Kulićka se u ovoj sezoni žestoko sukobila sa Anitom Stanojlović i to zbog Zole. Ona je prvo bacila Anitinu hranu, pa je fizički nasrnula na nju i na kraju je uletela u garderober kako bi joj uništila stvari, ali je uspela da je u tome spreči.

Kurir.rs

Bonus video:

00:44

MILJANA KULIĆ DA SE UGLEDA NA SESTRU! Em je zgodna, em snažna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track