PROCURILI DETALJI UGOVORA JANJUŠA I PRODUKCIJE: Uzeo ogroman HONORAR, ali za to mora da odradi JEDAN zadatak! Neće mu pasti TEŠKO
Foto: Nenad Kostić, Ana Paunković, Damir Dervišagić, Shutterstock, Ilustracija

ima i plan

PROCURILI DETALJI UGOVORA JANJUŠA I PRODUKCIJE: Uzeo ogroman HONORAR, ali za to mora da odradi JEDAN zadatak! Neće mu pasti TEŠKO

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš, zapamćen u ovom šou najpre po ljubavnim avanturama i duhovitosti, ponovo je ušao u rijaliti Zadruga.

Sad su u medijima isplivali detalji ugovora sa produkcijom.

- Marko je potpisao ugovor za Zadrugu 6 još pre nekoliko meseci, ali je produkcija čekala pogodam trenutak da ga useli - rekao je izvor.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Kurir televizija

- Janjuš je za sebe ovog puta uz pregovore sebi obezbedio nove i bolje uslove, a u šou je ušao za 50.000 evra. Pored toga što ga publika voli zbog njegove iskrenosti i duhovitosti, on je u Zadrugu ušao i sa specijalnim zadarkom koji je u neku ruku i osveta lične prirode.

Poznata je strasna veza između starlete Maje Marinkovići Janjuševića, ali i njene avanture sa Fillipom Carem, kao i netrpeljivost prema Aleksandri Nikolić s kojom je Car bio u vezi. Više je nego očigledno da Janjuš ulazi da pomrsi konce Majili Caru, ali i da se osveti jednom od svojih najvećih supernika u zavođenju.

Maja Marinković, Filip Car
foto: Printscreen

- Janjaš je ušao u Zadrugu da se osveti. Car je u vezi s Majom, a on se namerio da bude sa Aleksandrom, s kojom je bio Filip.

Kako stvari stoje, to mu neće biti naročito veliki problem jer oni Aleks imaju istoriju odnosa iz prethodnih sezona. Na taj način osvetiće se i Maji, koja i dan-danas ne propušta priliku da spomene da je Janjuš njena najveća ljubav u životu i muškarac koji je u njenom srcu ostavio najveći trag - završava izvor za Rijaliti plus.

kurir.rs/Alo

Bonus video:

01:21

Marko Janjušević Janjuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track