SVE SPREMNO ZA NOVI SKANDAL! U Zadrugu ulazi i ONA! najbolja Anina i Zvezdanova drugarica, svi je znaju iz RIJALITIJA!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Printscreen

raskrinkavanje

SVE SPREMNO ZA NOVI SKANDAL! U Zadrugu ulazi i ONA! najbolja Anina i Zvezdanova drugarica, svi je znaju iz RIJALITIJA!

Rijaliti -

Pored ulaska bivše nevenčane supruge Zvezdana Slavnića Ane Ćurčić, produkcija je zadrugarima pripremila još jedno iznenađenje. Naime, kako su najavili večeras će biti vanredna ubacivanja.

Gostujući u emisiji "Između dve vatre", Jovana Novakov Šmizla, drugarica Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić najavila je svoj ulazak u Belu kuću, pa se može očekivati da će se ona pojaviti na kapiji imanja.

Jovana Novakov Šmizla
foto: Printscreen/Instagram

Jovana i Ana su se upoznale kod nje u salonu i postale nerazdvojne, a kasnije je usledilo upoznavanje i prijateljstvo sa Slavnićem. Ona je u emisiji takože priznala da je razočarana Zvezdanovim ponašanjem koji je ušao u rijaliti sa namerom da obezbedi bolji život svojoj nevenčanoj suprugi, a Šmizlu i njenog partnera Nikolu je zamolio da brinu o Ani dok on ne izađe.

Kao što mu je i obećala na početku rijalitija, Jovana je bila tu za Anu u svakom momentu, a tako će nastaviti i u narednom periodu i neće dozvoliti da se i jedna ružna reč kaže za njenu drugaricu koja je prošla kroz pakao nakon javne prevare svog nevenčanog supruga.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić, Ana Slavnić
foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Instagram

Da li će Jovana večeras ući u Belu kuću i zajedno sa Anom potpuno raskrinkati Zvezdana i ko je drugi takmičar koji će se od večeras takmičiti u najgledanijem rijalitiju ostaje nam da ispratimo u nerednim satima.

kurir.rs/srbijadanas

Bonus video:

01:22

DAO SAM JOJ AJVAR I TRI POLJUPCA! Blaža otkrio kako se upoznao sa Pamelom: Za 4 dana zaradila je 100.000 €, OVO je radila u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track