"ONA JE GOSPOĐICA GUTAČICA" Ana Ćurčić NE PRESTAJE DA URNIŠE Anđelu: Pratila sam je i analizirala, toliko je POKVARENA I LOŠA!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Magazin In, Printscreen/Zadruga

javno je ponižava

"ONA JE GOSPOĐICA GUTAČICA" Ana Ćurčić NE PRESTAJE DA URNIŠE Anđelu: Pratila sam je i analizirala, toliko je POKVARENA I LOŠA!

Rijaliti -

Bivša žena Zvezdana Slavnića, Ana, nedavno se uselilla na velelepno imanje u Šimanovcima i od tada ne prestaje da zagoračava život nevernom partneru i njegovoj 22 godine mlađoj devojci.

Ana, koja je javno priznala da će se na sve načine potruditi da zagorča život nevernom suprugu Zvezdanu i Anđeli, itekako je istrajna u tome.

- Mićo, ja hoću da kažem da sam imala fokus na Zvezdana i gospođicu gutalicu. Nisam obraćala pažnju na druge, pratila sam njegove pokrete. Ja ga poznajem najbolje, bolje i od njegove majke. Miljana mi se našla, moram priznati. Ja sam ovde pala sa Marsa, meni je sve ovo novo i ne razmišljam zašto mi neko prilazi. Meni je bitno da ja budem dobro. Spustila sam loptu sa Zvezdanom jer ne želim da radi ovo što radi i da ga smirim. U glavi ne želim da se pomirim sa njim. Mislim da ga je potresao moj ulazak tek sutradan. Mislim da se kaje i da je u fazi kao da je malo dete, pa izvini. Upotrebljava i dalje manipulaciju, ali zbog njegovog stanja spustila sam loptu i pokazala svoju ljudskost - pričala je Ana.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen Zadruga

- Mogu li samo da ti odgovori ? Meni je za ceo život bolna tačka jer ja bih i dan danas voleo da moji roditelji i danas žive zajedno. Koliko god sam patio kao dete, tada sam pričao sa Zvezdanom. On mi je rekao svi vi napolje imate svoje porodice. Tada nisam znao šta misli. I sada na osnovu i tvoje priče mogu da zaključim sve. Ja sada mogu samo da kažem druže,zemljače to je tvoja odluka. Manje krivim nju,njega više.

- Zašto ne nju? - pitala je Ana.

- Žena ima koliko hoćeš, mogle su imene da napadnu. Ali on ima porodicu i on je više kriv - dodao je Mikica.

- Ona je sebe uzdigla i mislila je da je bitna. Ona je sve uradila smišljeno, i maca liza se ne radi sa oženjenim čovekom. Nju sam toliko pratila i analizirala. Ona je toliko ispadala loša i pokvarena u toliko situacija. A zadrugari su imali strahopoštovanje, pa su zato ćutali - nastavila je Ana.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen Zadruga

- Niko nije javno ništa rekao na njihovu vezu, svi smo mi saučesnici ovde i ćutimo kao pi*ke! Oni su slobodni i kraj, svi smo ćutali - dodao je Mića.

- Nikome on nije rekao da mu se ona sviđa ili slično - rekao je Mikica.

- Meni na pamet nije palo da su oni u vezi - dodala je Maja.

- Trebalo je da vam bude jasno kada su prvi put šetali. Je l' ti kriviš nju? - hladno je rekla Ana.

- Naravno da je krivim! A kada neko izađe iz bračne zajednice on je slobodan! Svi ste ćutali 45 dana - govorio je Mića.

- A šta ako se nama učinilo, a nismo znali, pa kažemo Zvezdanu:"Zašto šetaš sa njom"?. Ti si se zaljubio, ispalo bi da mi pravimo ku*vara od njega! - ubacio se Miljan.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen Zadruga

- Rekao sam da će vreme pokazati da li ste jedno za drugo - dodao je Mikica.

- Da smo mi rekli da se on zaljubio? Šta bi bilo? A da nije? I Mikica je bio u lisicama, pa je izašao čist! - rekao je Miljan.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track