Najnovije vesti

ZVEZDAN OSTAVIO LJUBAVNICU A SA ANOM PREKINUO SVAKI KONTAKT! Slavnić doneo ŠOKANTNU odluku, one se odmah UBACILE (VIDEO)
Foto: Nenad Kostić, ATAImages, Printscreen

NOVA DEŠAVANJA

ZVEZDAN OSTAVIO LJUBAVNICU A SA ANOM PREKINUO SVAKI KONTAKT! Slavnić doneo ŠOKANTNU odluku, one se odmah UBACILE (VIDEO)

Rijaliti
18:17h

Rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić odlučio je da "raskrsti" odnose sa Anđelom i Anom.

Naime, on je u emisiji "Pitanja gledalaca" rekao da više ne želi kontakt sa obe i šokirao sve prisutne.

- Od ovog trenutka Anđela nemamo više kontakt, završavamo svaki kontakt. Ana takođe nemam više šta da pričam sa tobom, sve okej u zadrugarskom pogledu i to je to - kazao je Zvezdan.

ZVEZDAN SLAVNIĆ
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

- Zašto si tako odlučio - upitala ga je Dušica.

- Tako je bolje za sve, ne bih želeo sebi da naudim. Da ne bude da se ja igram sa nekim ljudima, želim prijateljski da budem nastrojen. Skloniću se od svega i to je to - rekao je Zvezdan.

Potom su i Ana i Anđela dale svoj komentar na celokupnu situaciju.

- Prihvatam to, prihvatiću svaku odluku. Neću da ga vučem za rukav, kao što svi očekuju. Ja sam jednu grešku imala prošle sezone kad sam ušla u radio sa dečkom i nikad je neću ponoviti. U svim raspravama sam rekla Zvezanu da neću da je ponovim, iz te greške sam naučila. Ja sutra da vidim da je loše prišla bih mu, pitam ga te prijateljske stvari. Nisam mu prišla nijednom da mu kažem da mi nedostaje, poštovaću njegovu odluku. Ako vidim da je loše pitaću ga kao čovek da li mu nešto treba - govorila je Anđela.

Anđela Đuričić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

Ana, šta ti kažeš što je rekao da će da se povuče - upitala je Dušica.

- Mislim da je tako bolje, neka se udalji od nje i mene, neka bude sam sa sobom. On ima sa kim može da priča. Možda je najbolje da se fokusira na sebe, podržavam to - rekla je Ana.

Kurir.rs/S.B.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja