ZVEZDAN SE PRISETIO ROBIJE! Mogao sam da pobegnem za 10 minuta iz ZATVORA! Ovo je rekao o GODINAMA IZA REŠETAKA!
Foto: PRINTSCREEN ZADRUGA

loši dani

ZVEZDAN SE PRISETIO ROBIJE! Mogao sam da pobegnem za 10 minuta iz ZATVORA! Ovo je rekao o GODINAMA IZA REŠETAKA!

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić pričao je u "Zadruzi" o svojoj kriminalnoj prošlosti, ali je do sada izbegavao da se priseća kako mu je bilo iza rešetaka. Na tu priču sada ga je podstakao cimer Marko Janjušević Janjuš, koji ga je pitao da li je ikada pomišljao da pobegne sa robije.

- Mogao sam odatle, jer nisam znao da ću toliko da dobijem - rekao je Zvezdan.

- Svako ko je osuđen, je l' istina da mu je u glavi kako da pobegne? - nastavio je Janjuš s ispitivanjem.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

- Dobro, uvek je to negde u glavi. Ja sam mogao odatle da pobegnem za 10 minuta - rekao je Zvezdan, dok oni koji su ga slušali nisu poverovali u njegovu priču.

Podsetimo, Slavnić ima debeo kriminalni dosije. Osuđivan je za ubistvo Olivera Jovanovića 1998. na devet i po gpdina zatvora, ali je izašao posle odležanih osam. Osuđivan je i za trgovinu narkoticima, a iz zatvora je izašao nakon tri godine. Robijao je i u Švajcarskoj čewtiri godine zbog pljačke, a iz zatvora je izašao godinu i po dana pre ulaska u "Zadrugu".

Protiv njega je pre dve godine podneta krivična prijava zbog napada na policajce i uznemiravanja, pošto ga je komšinica prijavila zbog psa.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

01:02

REKLA MI JE DA SAM JA NULA OD ČOVEKA! Moka Slavnić zaplakao u Sceniranju i progovorio prvi put o Aninom ulasku u rijaliti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track