USKORO GALA SLAVLJE U NIŠU: Otkriveni DETALJI venčanja Miljane i Bebice, odigraće se na VAŽAN DATUM u porodici Kulić
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/pink, Shutterstock, Ilustracija

Zbog OVOG će se ljudi ZABEZEKNUTI

USKORO GALA SLAVLJE U NIŠU: Otkriveni DETALJI venčanja Miljane i Bebice, odigraće se na VAŽAN DATUM u porodici Kulić

Rijaliti -

Nenad Macanović je u programu uživo zaprosio Miljanu Kulić, što je sve ostavilo bez teksta, a sada se tim povodom oglasio i Nišlijkin otac, Siniša Kulić.

Miljanin otac istakao je kako se oseća povodom ćerkine veridbe, a otkrio je i da li za nju i Bebicu planira veliku svadbu u Nišu.

Miljana Kulić
foto: Printscreen Amidži šou

- Presrećan sam! Puno mi je srce zbog Miljane i Bebice! Sad mi je mnogo lakše! Daće Bog da napravimo veliku svadbu za njih! Gradsko veselje planiram, kao što je bila moja i Marijina svadba. 14. avgusta Marija i ja obeležavamo 31. godišnjicu našeg braka. Ja bih voleo da tako bude i s Miljanom i Bebicom jednog dana i verujem u njihovu ljubav - rekao je Siniša, a onda se osvrnuo na nesuđenog zeta Lazara Čolaća Zolu.

Siniša Kulić
foto: Printscreen Premijera

- Bitno je da je sa Zolom gotovo. Sve je bila samo navika i Miljana je to konalno i sama shvatila. Nenada izuzetno volim i cenim i želim ga i prihvatam za zeta. Ne mogu da kažem da bi to bio slučaj sa Zolom - poručio je Siniša.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

01:07

AKO ME VRATE U RIJALITI BIO BIH MUŠKA MILJANA KULIĆ! Golubović: Imam 3. stepen insomnije, MALTRETIRAO BIH UROŠA ĆERTIĆA 24 SATA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track