ČEKALA GA 4 GODINE, ON NIJE MOGAO NI 3 MESECA Ana priznala da je APSTINIRALA 4 godine dok je bio u ZATVORU, smislila PAKLENI plan
Foto: Printscreen YT

ČEKALA GA 4 GODINE, ON NIJE MOGAO NI 3 MESECA Ana priznala da je APSTINIRALA 4 godine dok je bio u ZATVORU, smislila PAKLENI plan

Rijaliti -

Ana Ćurčić, koja u Šimanovce došla pošto ju je dugogodišnji nevenčani suprug Zvezdan Slavnić javno ostavio i prevario sa dosta mlađom Anđelom Đuričić, priznala je zadrugarima da mu je bila verna dok je Zvezdan bio u zatvoru.

- Lepo sam pričala sa Zvezdanom, sve me je razumeo. Zvezdan mi kaže da sam navikla na mašinu, da uvek imam neki problem i sad kad nemam, stanje mirovanja mi budi svest i ulazim u paranoju - govorila je Matora.

- Ali to je bežanje od stvarnosti i ja sam takva. Pričali ste, dokle ste došli? - dodala je Ana.

- Da ne treba to da se pominje - rekla je Tomićeva. - Pa opet je večeras - dodala je Ćurčićeva. - Jače je od njega - istakla je Matora.

- Ne može da se suzdrži, ali opet, kako je moglo da bude... - rekao je Mikica. - Oni su se dotakli i nekih drugih tema, a Ana je otkrila da dok je on bio poslednji put u zatvoru, nije imala pravo na bračne posete i da nisu imali odnose 4 godine sve dok nije izašao.

- Znaš šta bi bila fora, da se ti i ja smuvamo. Zveki bi te u jezero . Ne bi imao gajbu - dodala je Ana. - To sad pričaš jer znaš da se ložim na matorke - rekla je Matora. - Šalim se - odgovorila je Ana.

kurir.rs

Bonus video:

04:26

KIJA POTVRDILA: Ana Ćurčić je tražila kumu Vanju da joj OSIGURA POBEDU U ZADRUZI! Znam šta je PREDLOŽENO, ODBILA JE, imam i DOKAZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja