"IZAZIVALA GA JE DA JE PLJUNE" Zvezdanova drugarica iznela svoj stav o sukobu Ane i Slavnića! ŠOK
Foto: screenshot Pink tv

osudila ćurčićevu

"IZAZIVALA GA JE DA JE PLJUNE" Zvezdanova drugarica iznela svoj stav o sukobu Ane i Slavnića! ŠOK

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić je tokom noći iz čista mira pljunuo na krevet Ane Ćurčić i to jer je kako Ana kaže, rekao da je ona izdajica. Ovim povodom se oglasila i Zvezdanova drugarica Jovana Novakov Šmizla i prokomentarisala Slavnićevo ponašanje.

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić
foto: Printscreen/PINK

- Kada sam dobila prvi snimak gde on šeta oko njenog kreveta, bilo mi je baš jezivo, kao iz horora, ali posle kada sam videla snimak gde ona sedi sa Zoricom, Zloricom i kada komentariše da mu je ona dobacivala, da su oni konstantno bili u komunikaciji dok je on šetao, to se nije čulo na snimku, gde je on nju pljunuo - rekla je Jovana i dodala:

Jovana Novakov Šmizla
foto: Printscreen RED tv

- Verovatno je ona njemu nešto rekla ili izazvala u njemu nešto, da bi on nju pljunuo, jer je i sama rekla da ga je iznapušavala, oterala i ne znam šta sve. Ograđujem se, ne opravdavam to, ali deluje kao da je on nju pljunuo iz čista mira, da je on tražio kao neki ugao gde ga kamera neće uhvatiti, da bi joj ko zna šta uradio, tako da, sad kad sam skontala da je ona bila budna, da su se oni svađali, sad i kapiram otprilike zašto je to bilo i šta je ona sve mogla njemu da kaže da bi on tako odreagovao - zaključila je Šmizla.

Kurir.rs/SrbijaDanas

Bonus video:

04:26

KIJA POTVRDILA: Ana Ćurčić je tražila kumu Vanju da joj OSIGURA POBEDU U ZADRUZI! Znam šta je PREDLOŽENO, ODBILA JE, imam i DOKAZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track