SKANDAL UŽIVO! Nakon što je Bojan Simić rekao da je spavao sa njom, Ivana Šopić ULETELA u kuću i javno se OBRAČUNALA sa njim!
Foto: Printscreen/Pink TV

karambol na samom startu emisije

SKANDAL UŽIVO! Nakon što je Bojan Simić rekao da je spavao sa njom, Ivana Šopić ULETELA u kuću i javno se OBRAČUNALA sa njim!

Rijaliti -

Ivana Šopić, našla se u centru skandala, kada je aktuelni učesnik Bojan Simić, rekao da je bio intiman sa njom.

Ivana Šopić
foto: Printscreen

Bivša zadrugarka i voditeljka, nije želela da daje izjave za medije, te je rešila da se prvom prilikom, u uživo programu obračuna sa njim.

Ivana je uletela u Belu kuću i ustremila se na Simića, kako bi priznao da ne govori istinu i da je sve navedeno apsolutna laž. Iako je pokušao da se opravda, Aleks sa kojom je i pričao o tome, potvrdila je sve i stala u zaštitu Šopićeve.

Ivana Šopić
foto: Printscreen

- Popričaćemo o temi koja nije zadrugarska. Ja kao učesnik sam navikla da se ovde spominjem i nemam ništa protiv toga dok su u pitanju istine. Ostala sam šokirana neistinom jednog zadrugara, ja sam stvarno potrešena. Boki, dobro veče. Šta si rekao Aleksandri juče u rehabilitaciji? - pitala je Ivana.

- Da idemo na ručak - rekao je Bojan.

- Šta? - pitala je Ivana

- Drugarski - dodao je Bojan.

- Da li si pričao da smo u vezi i da si mi kupio auto golf 7? Da li si želeo da me upoznaš, zašto? Znači nisi pričao da si mi platio estetske operacije? - nastavljala je Ivana.

- Ne - negirao je Simić.

Ivana Šopić
foto: Printscreen

- Rekao je da ćemo svi ići na ručak kad izađemo. Rekao je da ćeš sa nama ići ti, šapnuo je - rekla je Aleks.

- Citiram ga "Peglamo se dve godine, a ona neće da ozvaniči vezu" - dodala je Ivana.

- Nije tako -pravdao se Bojan.

- Rekao je - potvrdila je Aleks.

Ivana Šopić
foto: Printscreen

- Rekao je da ste u vezi dve godine, da si joj kupio Q7 za rođendan, da niko ne zna da ste u vezi i da će ti biti zahvalan što je ušao - ubacila se Ana.

- Meni su bivši zadrugari rekli da si im to pričao - rekla je Ivana.

- Nisam ni sa kim pričao o tome. Nisam lud, znam da postoje kamere i bubice. Rekao sam da idemo na ručak i rekao sam Ani. Nismo se nikad čuli ti i ja, nemam tvoj broj. Ne znam ni gde živiš - pravdao se Bojan.

Kurir.rs

Bonus video:

01:37:29

SCENIRANJE 26.02.2023. LJUBOMIR BANDOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track