ANĐELA IMA VILU SA 15 SOBA I 15 KUPATILA! A evo gde i šta sve poseduje BOGATA porodica Đuričić, imaju i stan u Beogradu
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir, Printscreen Youtube, Shutterstock

sve stekli vrednim radom

ANĐELA IMA VILU SA 15 SOBA I 15 KUPATILA! A evo gde i šta sve poseduje BOGATA porodica Đuričić, imaju i stan u Beogradu

Rijaliti -

Anđela Đuričić, mlada Crnogorka iz Đenovića kod Herceg Novog, postala je poznata širom regiona tek kad je pred kamerama javno imala odnose sa zauzetim bivšim robijašem Zvezdanom Slavnićem.

Njeni roditelji Ljiljana i Veliša Đuričić bili su ponosni na ćerku tokom Zadruge 5 jer je bila čedni devojčurak, koja nije bila ni sa jednim zadrugarem u vezi. Crnogorka je, međutim, poklekla pred iskusnim i 22 godine starijim Zvezdanom i tako bacila ljagu na celu porodicu.

Anđela Đuričić, Herceg Novi, Kuća
foto: Kurir

Kako smo ranije pisali, porodica Đuričić je imućna i bogata porodica, veoma vredna koja je bogatstvo stekla poštenim radom. Oni pored velelepne porodične kuće u Đenovićima, imaju i stan u centu Herceg Novog, u kojem živi njen brat. Pored ovog stana imaju nekretninu i u Podgorici, a kako pričaju komšije, kupili su stan i u Beogradu.

Posle sramote koju doživljavaju svakodnevno jer Anđela neprestano ima odnose pred kamerama sa Zvezdanom, porodica je odlučila da proda porodučnu kuću. Sa gornje strane kuće, prema magistrali, već neko vreme stoji natpis za prodaju.

Anđela Đuričić, Herceg Novi, Kuća
foto: Kurir

Kako se priča po Boki Kotorskoj, porodična kuća ima 15 soba, isto toliko i kupatila, a oni celi prvi sprat tokom sezone iznajmljuju. Kuća je na veoma atraktivnoj lokaciji, na samoj granici sa Kumborom, u blizini luksuznog novoizgrađenog Portonovog, uz skoro samou obalu. Porodica poseduje i nekoliko poslovnih radnji, a nekada su se bavili i motorima, a komšije nisi sigurne da li su ih iznajmljivali ili su imali salon za prodaju motora.

kurir.rs

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track