"KUMIM VAS KAPOM NEBESKOM.." Bivši zadrugar uputio javni apel na sve, samo zbog JEDNE stvari! Evo o čemu se radi (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

začudio mnoge

"KUMIM VAS KAPOM NEBESKOM.." Bivši zadrugar uputio javni apel na sve, samo zbog JEDNE stvari! Evo o čemu se radi (FOTO)

Rijaliti -

Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović često je aktivan na društvenim mrežama a najnovijom objavom na Instagramu začudio je sve. On je, vidno besan uputio javni apel na muškarce i to samo zbog predstojećeg dana žena, 8. marta.

Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Instagram

- Za par dana je 8. mart. Ljudi, svega vam što je sveto. Ne kačite sa korpama cveća, ne tagujte žene i ne čestitajte im tako praznik kumim vas kapom nebeskom. Kupi jednu ružu p*pišanu i pokloni joj ne videla se ni ona ni ti tako nesrećan kada ti ja ovo moram pisati - napisao je Vladimir na Instagramu.

Vladimir Tomović
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsetimo, iako je odavno prema njegovim rečima, završio rijaliti karijeru Tomović često komentariše aktuelna dešavanja u Beloj kući. On je za "Republiku" nedavno izneo mišljenje o Zvezdanu Slavniću.

Zvezdan Slavnić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

- Mi smo crnoga Ša razapeli, a gledam sada, ovaj mučenik Slavnić kaže ''izgubio sam svoje ime, integritet, svoj obraz'', ja razmišljam ti si čovekče ušao sa integritetom kao robijaš, a ne kao akademik. Obraz robijaša si izgubio, izgubio si obraz čoveka koji je bio u zatvoru zbog ubistva, droge i pljačke i ti kažeš imam kodekse, kakve bre kodekse? Tamo nema ko da mu kaže, ko si bre ti, predstavljaš se kao akademik, a poslednja si nula - kazao je Tomović.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

01:18

VladImir Tomović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track