"ZVEZDAN PRETIO ANI DA ĆE JE ZAKLATI I ZAPALITI" Kuma Milena Kačavenda ne prestaje da iznosi šokantne detalje: 8 sati je
Foto: Printscreen, Printscreen/HypeTV, ATAImages

strašno

"ZVEZDAN PRETIO ANI DA ĆE JE ZAKLATI I ZAPALITI" Kuma Milena Kačavenda ne prestaje da iznosi šokantne detalje: 8 sati je

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić je pretio Ani da će je zaklati i zapaliti, tvrdi Milena Kačavenda, kuma učesnice "Zadruge" Ane Ćurčić!

Ona nastavlja da iznosi šokantne optužbe na račun Zvezdana Slavnića.

- Pitam sve žene koje ovo čitaju šta bi uradile da trpe zlostavljanje od osam sati, a nakon toga moraju da imaju s*ks sa zlostavljačem dva-tri sata?! Da moraju da mu ispunjavaju bolesne želje u krevetu, a možete misliti šta mu sve pada na pamet u takvom stanju. Nakon toga ponovo bi sledile batine. Ana se onesvešćivala, padala na pod dok je govorio: "Ustani, šljamu, k*rvo, ološu, trešu, spremi mi doručak." Nekako bi ustala, a onda bi krenule pretnje da će joj ubiti decu, da će je zaklati i zapaliti i "sa apetitom" otići na robiju! Da li bi bilo koja žena imala hrabrosti da ode u policiju i prijavi nasilnika? - pita se kuma za "Svet" i otkriva da je Ana bila bez dinara dok je bila sa Zvezdanom.

- Sav novac koji je zarađivala držao je Zvezdan i ona je morala da ga moli da joj da 1.000 dinara za feniranje. Anu je uvek, kad se vrati s posla, pretresao, pa gledao po autu da li ima para koje nije prijavila. Ako nađe, dobijala bi batine!

Moka: Ana je muža varala sa Zvezdanom

Moka Slavnić tvrdi da nije znao da je njegov sin Zvezdan zlostavljao Anu.

Moka Slavnić
foto: Shutterstock, Kurir, Nemanja Nikolić

- Pre njenog ulaska u rijaliti, dok smo bili dobri, rekla mi je da joj je jednom prislonio šaku na glavu i gurnuo je. Zašto mi nije rekla za tuče? Pa ja bih joj prvi kazao da beži od njega. Što je bila toliko godina sa njim ako je toliko loš? Ona je prethodnog muža prevarila sa Zvezdanom - rekao je Moka.

kurir.rs/svet

Bonus video:

00:48

ZVEZDAN UCENJIVAO ANINU MAJKU? Kačavenda: Pristala je na ogromnu sumu novca, ali to mu nije bilo dovoljno PRETIO I DECI?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track