KAKO NISAM BIO NAJGORI KAD SAM JOJ BIO KUĆNA POMOĆNICA Bojan Simić zadao NAJGORI udarac bivšoj, ovo mu Šašićeva NEĆE OPROSTITI
Foto: Nemanja Nikolić

BRUTALNO

KAKO NISAM BIO NAJGORI KAD SAM JOJ BIO KUĆNA POMOĆNICA Bojan Simić zadao NAJGORI udarac bivšoj, ovo mu Šašićeva NEĆE OPROSTITI

Rijaliti -

Bojan Simić, aktuelni učesnik Zadruge i bivši muž pevačice Ivane Šašić, u radio emisiji komentarisao je upravo nju i sve ono što je izjavljivala o njemu.

Bojan Simić
foto: Printscreen

- Ona je bila Simić, ali je ostala za estradu Šašić. Vidiš kako je lepo pričala o meni na profilu, kako ima muža, kako je sve idila, a dve godine kasnije sve same neistine i laži. To što govori je njena sramota, stvarno neću ni da je spominjem ni da je pljujem. Ipak sam ja ovde šest meseci, trajem koliko toliko, nisam fikus. Kači se na mene bez ikakve potrebe! Ako sam takav bio, šta si tražila sa mnom tolike godine. Iznerviram se uvek kada pričam o tome - govorio je Bojan.

Ivana Šašić, Bojan Simić
foto: Damir Dervišagić

- Ja nju baš retko spominjem. Ona je za mene prošlost, ne uzimam je u usta. Mene bi bilo sramota da se kačim na njeno ime i prezime, a to ona upravo radi. Kako nisam bio sve najgore kada sam ti vodio decu u školu, kada sam bio kućna pomoćnica? Nego kada je Boki okrenuo leđa, kada Boki neće da živi na selu, onda je najgori na svetu... Neka živi svoj život, samo napred. Znala je ona za koga se udaje - vikao je Bojan.

Bojan Simić
foto: Printscreen

Kurir.rs

Bonus video:

01:30:15

SCENIRANJE 05.03.2023. KATARINA GRUJIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track